reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Kotek to w poniedziałek razem testujemy :-)

Agnesis ja też wczoraj kupiłam dwa testy. Kobieta się uśmiechnęła w aptece jak powiedzieliśmy że chcemy dwa na raz hehe
Ale ja nie zrobię wcześniej jak w niedzielę. Ostatnio zrobiłam dzień przed planowana @ i wyszedł ładnie pozytywny :-)

Więc jak ma być już ciąża to już w weekend będzie widać.

gratulacje dla nowych ciezaroweczek :-)

Lenkaka piękne mieszkanie będzie czekało na maluszka bo na pewno już niedługo i wam się uda zobaczysz :-*

Oj jakie niecierpliwe ;-)

Bogini testujesz dziś?

Ja na Ikea raczej nie narzekam. Pewnie zależy co.

reklama
Witam Dziewczęta:)))
Ależ dziś mamy dzień dobrych wiadomości!!!!! Gratulacje Dziewczyny!
U mnie dziś dzien @ więc czekam co będzię... Karola, a jak u Ciebie?
Staram się oprzeć chęci zatestowania, więc chyba spróbuję jutro, a jak się da to będę zwlekała aż @ przyjdzie :p
A tak w ogóle to mam testy paskowe, więc po 2 tyg od zapłodnienia dają wiarygodny wynik, a jak już mówiłam sama się pogubiłam z tą owulacją, więc im dłużej dam radę czekać tym lepiej :p
Stare dziady mnie dzisiaj zmordowały w pracy strasznie...

Mi tez ostatnio szwagierka mówi no to kocyk bedziesz musiał sobie jakis kupic bo to jasny kolor zeby ci sie nie pobrudził a moj M mówi żadnych koców nie bede kładł jak cygan zresxta po co kupiłem żeby teraz nakrywać . A moja szwagierka wszędzie koce kładzie
moja tesciowa tez ma na kazdej kanapie takie ohydne narzuty

Lux tylko twoja teściowa ma trosKe wiecej lat i inne myślenie a moja szwagierka 25 a robi jak babunia !! No ale każdy ma swoje przyzwyczajenia

Staram się oprzeć chęci zatestowania, więc chyba spróbuję jutro, a jak się da to będę zwlekała aż @ przyjdzie :p
A tak w ogóle to mam testy paskowe, więc po 2 tyg od zapłodnienia dają wiarygodny wynik, a jak już mówiłam sama się pogubiłam z tą owulacją, więc im dłużej dam radę czekać tym lepiej :p
Stare dziady mnie dzisiaj zmordowały w pracy strasznie...
znow nawal dziadkow mialas?

reklama
Do góry