reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Oddałabym wiele żeby się dowiedzieć, uwierz... Większość lekarzy których pytała skąd takie jazdy mówiła że to tylko kwestia tarczycy... Ale nikt nigdy żadnych badań mi nie zrobił... Więc nie wiem czy to jest możliwe, nie leczyłam jej długo, może aż tyle spustoszenia to zrobiło.. Nie mam pojęcia, ale mimo brania leków nadal problemy są, a może to wymaga czasu. Niewiedza mnie już dobija :(
a moze to, ze olalas tarczyce i jej nie leczylas ma tez na to wplyw?

Ja to od 1 klasy liceum jestem czarna:p Ten kolor włosów jest mi bliższy niż naturalny, nawet rodzina i znajomi nie pamiętają już jakie wcześniej miałam włosy:D
Ja też dopiero w czarnym kolorze się odnalazłam. Wcześniej były różne eksperymenty kolorystyczne, ale dopiero w czarnym poczułam się dobrze :). Zresztą ubrania też noszę czarne.

a moze to, ze olalas tarczyce i jej nie leczylas ma tez na to wplyw?
Bardzo możliwe, leczyłam się tylko raz na jakiś czas, i trwało to prawie 6 lat :( zazwyczaj brałam leki max 2-3 tygodnie do miesiąca, przestawałam znowu na jakieś pół roku i tak w kółko... ale wtedy to był ze mnie wrak praktycznie

Ja też dopiero w czarnym kolorze się odnalazłam. Wcześniej były różne eksperymenty kolorystyczne, ale dopiero w czarnym poczułam się dobrze :). Zresztą ubrania też noszę czarne.

Haha ja też, wszystkie topy mam czarne:DD Nosze jeszcze szare albo czarne sweterki, i jasne porwane albo przetarte jeansy:)) Lubię też nosić błękitne jeasnowe koszule i kurtki:) O i czarną skóre też lubię nosić, wszystkie ramoneski są jak najbardziej dla mnie:)) Kropką nad i są moje buty... Uwielbiam zamszowe kowbojki i inne koniakowe buty z wiszącymi frędzlami:))

Bardzo możliwe, leczyłam się tylko raz na jakiś czas, i trwało to prawie 6 lat :( zazwyczaj brałam leki max 2-3 tygodnie do miesiąca, przestawałam znowu na jakieś pół roku i tak w kółko... ale wtedy to był ze mnie wrak praktycznie
szkoda, ze tego nie pilnowalas, ja bede niedlugo powtarzac tsh i jesli znow wynik bedzie kolo 3 to uciekam do endo, bez dyskusji

reklama
Do góry