reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Hej :) Jak tam wam niedziela mija?
Ja dostałam @ Nie wiem po jaką cholerę się łudziłam :( Krwawienie ustąpiło tylko na czas brania duphastonu.. Powiem wam że mam już dość... To dopiero był 25 dc ehh no nic, wychodzi na to że zaczynam już nowy :( Oby tylko naprawdę wreszcie okres trwał max tydzień bo ja się chyba załamie... Jajniki mnie nawalają strasznie :( Jestem załamana :(

reklama
Zleciało, zleciało. Ja zaczęłam starania, a ty w tym samym czasie przerwałaś. Teraz ty zaczynasz, a ja przerywam :) Musisz szybciutko zajść, to i ja do akcji wrócę ;);)

Tak wiem, ale cierpliwości mi brak niestety :( w pierwszej ciąży, zrobiłam test dopiero jak @ nie przyszła w terminie i od razu było wszystko jasne :)
Skąd ja to znam. Też nie mam cierpliwości. Ale nic innego nie pozostaje. Można się dopatrywać objawów, ale to tylko niepotrzebnie się człowiek nakręca.

Lyara uszy do gory. Wszystko musi potrwac, az sie unormuje.

Agnesis spokojnie. Za wczesnie na testy. Mysl o czyms innym.
Ja tak sie staram.

Ja teraz mam 11 dc. Takze staramy sie. Zobaczymy co bedzie. Maz jutro na delegacje a w srode wraca. Widzialam Wasza dyskusje. Moim zdaniem to zalezy w jakiej jest sie sytuacji. Ja osobiscie po straconej ciazy chce miec babelka. Nie wazne, w ktorym miesiacu. Milej niedzieli.

Hej :) Jak tam wam niedziela mija?
Ja dostałam @ Nie wiem po jaką cholerę się łudziłam :( Krwawienie ustąpiło tylko na czas brania duphastonu.. Powiem wam że mam już dość... To dopiero był 25 dc ehh no nic, wychodzi na to że zaczynam już nowy :( Oby tylko naprawdę wreszcie okres trwał max tydzień bo ja się chyba załamie... Jajniki mnie nawalają strasznie :( Jestem załamana :(
nie podoba mi sie to, znajdz jakiegos lekarza, ktory Ci pomoze, bo sie wykonczysz

reklama
Do góry