CzarnaMadzia
Moderatorka
A byłaś już może u lekarza?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak bylam ale to byl 5tydz i 5 dni i bylo za wczesnie kazal mi przyjsc 1.02 to bedzie juz 7 tydz i 5 dni wiec mam nadzieje ze uslysze serduszkoA byłaś już może u lekarza?
U mnie juz 11 i 2d6 tydzien
Jejkuuu juz ?? Jak szybko minelo jak sie czujesz ?U mnie juz 11 i 2d
Le ten czas leci.. ja 3 lutego mam USG genetyczne juz nie moge sie doczekac, a zarazem sie stresuje!
Serio nabial to tez zle? to co jesc? Sama salate?Czarna madzia ja mam inne zdanie o glutenie...ale ile osob tyle opinii. Predzej czy pozniej kazdy bedzie ja odstawial bo sie zaczna rozne problemy zdrowotne.
Wszyscy np jedza pszenice, a cala pszenica jest gmo, ona nie ma nic wspolnego z ta pszenica co jadly nasze babcie. Wiadomo co robi gmo z naszym organizmem.
Co do nabialu i tak reklamowanego mleka w szkole tez mam swoje zdanie, wiecej robi nam zlego niz dobrego.
Jeszcze wracajac do glutenu, gluten skleja i niszczy nasze kosmki jelitowe, jelito robi sie jak sito i rozne szkodliwe czasteczki przedostaja sie do naszego krwioobiegu i stadco krok do roznych alergii i chorob autoimmunologicznych.
Takie jest moje zdanie, ale nie bede sie tutaj z nikim spierac, poprostu napisalam jak u mnie to wyglada, a kazdy ma prawo jesc jak chce i ja nie mam prawa wtracac sie w jego diete
Jeszcze troche zmeczona jestem. Nie mialam mdlosci jedynie zwymiotowalam antybiotykiem dwa razy. Tak bo ja juz po antybiotyku niestety .. no i przeziebienie puszcza takze nie ma zleJejkuuu juz ?? Jak szybko minelo jak sie czujesz ?
Ja jem wszystkocoprocz glutenu i nabialu. Z nabialu tylko taki prawdziwy kefir i jak mam mam straszna chcice to ser kozi.Serio nabial to tez zle? to co jesc? Sama salate?
Osoby która tak na co dzien je i sobie chwali taka diete chyba nie jestem w stanie przekonacCzarnaMadzia Ty nie przekonasz mnie, ja nie przekonam Ciebie