reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Lyara uszy do gory. Wszystko musi potrwac, az sie unormuje.

Agnesis spokojnie. Za wczesnie na testy. Mysl o czyms innym.
Ja tak sie staram.

Ja teraz mam 11 dc. Takze staramy sie. Zobaczymy co bedzie. Maz jutro na delegacje a w srode wraca. Widzialam Wasza dyskusje. Moim zdaniem to zalezy w jakiej jest sie sytuacji. Ja osobiscie po straconej ciazy chce miec babelka. Nie wazne, w ktorym miesiacu. Milej niedzieli.
powodzenia!!!

reklama
Czyli brak glutenu działa prawidłowo na organizm. Też maka nie jem bo bym musiała to jeść prosto na sedesie ;) tak mi podraznia żołądek

Co do glutenu:) Dieta bezglutenowa jest dietą leczniczą, jest dedykowana dla osób z celiakią, problemami immunologicznymi czy też osobami cierpiącymi na alergie czy nietolerację na gluten. Cała reszta która nie ma powyższych problemów nie powinna usuwać glutenu ze swojej diety, bo może to być po prostu dla nich szkodliwe. Teraz jest straszna moda na wszystkie produkty typu "gluten free", musimy natomiast pamiętać że każdy organizm jest inny i to co dla jednego jest dobre, dla drugiego może być niekorzystne. Dlatego przestrzegam, dieta bezglutenowa jest dieta leczniczą! Nie może być "od tak" stosowana przez każdego:))

Eee czarna to grzeczne zdjecie :-) wczoraj bylo lepsze

Nessi dziekuje :-)

Strawbelka dopiero dzisiaj mnie dopadly bole jajnikow

Pyzia tu nie zawsze tak wesolo :-) taka czarna wiedźma ciągle sie.kłóci :-)

Przelecialam was tylko po łebkach

No ja się ciągle kłócę wiem to dlatego powoli zaczęłam ograniczać te forum:D
Ruda.. oj tam zdjęcia, wczoraj miałam go na żywo:p

Dobra nie trzymam Was dłużej w niepewności, bo aż większość zamilkła w napięciu ;) otóż moje serduszka mój sposób na spędzenie romantycznego piątkowego wieczoru to

Ooo ja też uwielbiam malować!:) To chyba moje nowe hobby, dwa razy już sama przemalowywałam całe mieszkanie:p

Patrzę prawie 300 postów i myślę no coś się znowu dzieje i miałam rację. Ruda Czarna ja też bym chciała się dołączyć do pazdziernikowek :-D ;-)

Coś miałam jeszcze napisać ale zapomniałam w ferworze tyłu postów. Dobranoc kobietki :-)

Ann Ruda zaprasza, a ja mam nadzieje że dołączę z Tobą:))

@pyzia-75 branocki
@ruda1991 Dziękujemy :)

Tak się jeszcze trzymam i podczytuje ale pomimo tego że u mnie godzina wcześniej to padam na pysk. I jak ja mam się regulanie starać o dziecko jak co wieczór jestem dętka która na stojąco zasypia?

A jeszcze pytanie z ciekawości, czy któraś z was obserwowała szyjkę macicy? Bo się zastanawiam czy nie byłby to dobry wskaźnik owulacji przy PCO ale jakoś mi się to trudne wydaje i nie wiem czy szyjka otwiera się wyłącznie na owu?

Ja obserwuje i mam PCO:) Jeśli w cyklu występuje owulacja to nie ważne czy masz policystyczne jajniki, czy jesteś zdrowa... Wszystko wyglada tak samo:) Szyjka w trakcie owulacji jest rozchylona (bo trudno powiedzieć żeby była otwarta) i jest miękka:) Musisz poobserwować, ale rozchyla sie tylko w dwóch wypadkach: Owu i @:)

Skaba - super że jesteś z nami!:) Masz własne zdanie na temat Martinek i bardzo dobrze, ja też mam ale się szanujemy nawzajem i lubimy więc kłótni nie będzie:DD I właśnie o to chodzi!
To Ty też czarna jesteś?:)

Martinek - oj nie ładnie karmą Wiedźmę straszyć.... karma to dziwka i nigdy nie wiesz dokładnie w którą stronę się obróci. Każdy ma prawo do swojego zdania i jestem pewna że gdybyś z nami została, każda by Ciebie tutaj zrozumiała i dalej wspierała. Musze zgodzić się w jednym ze Skabą, te forum jest dla wszystkich dla Ciebie również więc powinnaś tutaj dalej pisać skoro myślisz że masz rację. Nawet jeśli wcześniej ktoś tu zbyt pochopnie Ciebie osądził, to teraz tym ostatnim wpisem mnie jeszcze bardziej zniesmaczyłaś:( Nikt tu nie ma cukierkowego życia, nie każdy dostał piniądze od rodziców, nie każdy ma super sympatico rodzine. Problemy nikogo nie omijają szerokim łukiem.

Bez potrzeby test kupiłam, leżał, kusił, to zrobiłam, tylko po to żeby już nie leżał bezużyteczne :)
Mam nadzieję, że wszystkim Wam się w końcu uda :)

reklama
wspolczuje Ci, ciekawe dlaczego tak sie dzieje
Oddałabym wiele żeby się dowiedzieć, uwierz... Większość lekarzy których pytała skąd takie jazdy mówiła że to tylko kwestia tarczycy... Ale nikt nigdy żadnych badań mi nie zrobił... Więc nie wiem czy to jest możliwe, nie leczyłam jej długo, może aż tyle spustoszenia to zrobiło.. Nie mam pojęcia, ale mimo brania leków nadal problemy są, a może to wymaga czasu. Niewiedza mnie już dobija :(

Do góry