reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

@pyzia-75 branocki
@ruda1991 Dziękujemy :)

Tak się jeszcze trzymam i podczytuje ale pomimo tego że u mnie godzina wcześniej to padam na pysk. I jak ja mam się regulanie starać o dziecko jak co wieczór jestem dętka która na stojąco zasypia?

A jeszcze pytanie z ciekawości, czy któraś z was obserwowała szyjkę macicy? Bo się zastanawiam czy nie byłby to dobry wskaźnik owulacji przy PCO ale jakoś mi się to trudne wydaje i nie wiem czy szyjka otwiera się wyłącznie na owu?

reklama
Czesc dziewczyny. Zagladam do was sprawdzic wasze testy i czekam na dwie kreseczki.
Widze ze u was jak zwykle glosno i sie nie nudzicie ;)
Strawbelka trzymam kciuki za ciebie ;)
Lux teraz po takiej przerwie zaskoczysz od razu ;)

Witam sie z nowymi dziewczynami i przesylam wszystkim starajacym ciazowe fluidki ;) pazdziernik bedzie Wasz ;)

Aniay ja obserwuję szyjkę i śluz. Teraz to mój 3 obserwowany cykl. Niedawno nie miałam pojęcia o co chodzi z tą szyjką, ale rzeczywiście dobrze widać jej zmiany. Polecam. Ovu jak ovu, ale dni płodne można wyraźnie zaobserwować.

Cześć dziewczyny. My również staramy się o dzidziusia. Cykle mam książkowe, co 28 dni. @ była 5 stycznia, 8dc na usg widziałam 3 pęcherzyki w lewym jajniku i 2 w prawym, więc lekarz mówił, że szansa duża. Owulacja była u mnie w 13 bądź 14 dc(test owulacyjny był pozytywny), przytulanki w 11,12 i 13 dc. Jestem tak niecierpliwa, że już dwa testy zrobiłam, choć wiem, że to dużo za wcześnie. Kolejna @ powinna być 2 lutego. Ale nie wiem czy wytrzymam z testem do tego czasu :D czuje się od wczoraj jakbym miała dostać @ ale to chyba moja głowa tak tylko działa...

hej ja czuje, ze lada chwila przyjdzie @ i uwaga rozpoczne TEN cykl!!! aaaaa w koncu, jej jak to zlecialo :laugh2: co macie na obiad? ja mam kotlety z kuraka, mizzerie i puree i jakis sosik chyba zrobie do ziemniakow :-) :) zjadlam wlsnie hot-doga i biore sie zaszykowanie obiadu, kotlety se wczoraj ubilam, aa i zrobilam galaretke z truskawkami i ubije sniezke do tego, w zamrazarniku czekaja tez lody wiec zapraszam, starczy dla wszystkich :laugh2:

reklama
Do góry