aniay
Mamy styczniowe 2007 fulltime mum Moderatorka
A u mnie chili con carne
U nas dzisiaj pizza I tort urodzinowy mojej córy na deser
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A u mnie chili con carne
Jaki piekny!!! Sama robilas???U nas dzisiaj pizza I tort urodzinowy mojej córy na deser
zaraz dojde, mmmm zjadlabym, ja lasuch jestem straszny sto lat dla corci ♥U nas dzisiaj pizza I tort urodzinowy mojej córy na deser
Jesteś okropna taki smakołyk dla baby na diecie Tort piękny i na pewno bardzo smaczny.U nas dzisiaj pizza I tort urodzinowy mojej córy na deser
a co se bedziesz zalowac? dobrze mowiszOjjj jak ja bym zjadła takiego kebsa mmmm...Ale nie wolno mi Dopiero na walentynkowy weekend dostanę dyspensę ha ha. Mój M zabiera mnie na weekend do takiego pałacyku i uzgodniliśmy że tam sobie pozwolę
nie umiesz czytac heheh, widzisz co ta sperma z Toba robi ojoj
bravo dla sasiadki!!!Nie, Mam super zdolną sąsiadkę Umiem piec ale nigdy bym czegoś takiego nie wyczarowała
oj oj, niedobry Ci onNo tak, i wszystko przez mojego brzydala...Ehh no rozwód jak nic będzie jak tak dalej pójdzie