reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Strawbelka a dlaczego zrobiłaś tak wcześnie? Kiedy powinnaś mieć @ jeśli się nie udało.

Lenkaka i jak?
Zrobiłaś test.

Olvi ale mówiłaś że miewasz bardzo długie cykle. Może jeszcze coś się wykluje.

U nas dziś klasyk schabowy ziemniaki i kapusta czerwona. No ale dawno nie było. Więc można.
Po południu jedziemy do znajomych na posiadowe i drinka.
Ja dzis jestem 8 dni po owu. Pregnyl mialam dzien przed owu, potem 4 dni po pierwszej dawce i ostatni 8 dni po pierwszej dawce czyli wczoraj. Zrobilam bo chcialam wiedziec jaka mam kreche po pregnylu i za 3 dni chce powtorzyc i zobacze czy krecha blednie czy ciemnieje.

reklama
No jaja po prostu. Mężuś przywiózł test, nasikałam jak należy a tu ani jednej ani dwóch kresek nie ma, tylko białe okienka testowe. Pojechał po drugi. To chyba dziś jest dzień kiedy zgłupieję do reszty. Dam wam znać jak już cokolwiek będę wiedziała.
Ovli trzymam kciuki &&&&&&
Strawbelka żeby ta krecha ciemniała jak szalona &&&&&&

Ovil a ba kiedy masz termin ?

Strawbelka życzę Ci aby krecha jednak ciemniala :) a ile dni temu miałaś iui? :)

Lenaka hmn to juz w ogole dziwne , dawaj znac bo skutecznie podgrzałas temp :)))

Ja wczoraj robiłam znowu testa bo od dwóch dni boki mnie brzuch jak na @ alw brak wiec chciałam sie przekonać ale wyszedł negat wiec kolejny jesli nie dostanę to robię dopiero 1. :)

Miłego dnia dziewczyny :)

No i wszystko jasne. Drugi test wynik negatywny, nie nastawialam się na pozytywny, w końcu tydzień temu beta dała jednoznaczny wynik. Teraz przynajmniej wiem że po prostu mój cykl szlag trafił, zupełnie nie wiem dlaczego :confused: . Niby fajnie @ krótka, bezbolesna i jaka oszczędność na tamponach ale nie do tego jestem przyzwyczajona. No i mogę spokojnie zacząć starania, a przecież to sama przyjemność :D

Dziewczyny nie wiem kiedy mam termin @ ostatnią miałam jakoś 16 grudnia . Teraz od 2 tygodni mam bolące piersi i narazie czysto tak jak pisałam wczesniej u mnie to zawsze wielka niewiadoma kiedy dostanę okres tylko zawsze tydzien przed @ mam bolesne piersi i taki syfek mi się na policzku robi zawsze go mam a teraz nie mam a piersi bolą już 2 tyg . Co ma być to będzie ;)
Acha i mam takie czasami bóle brzuch jak na okres i takie ból ciągnący jajników . Bezsensu generalnie .
A dzisiaj ide na imprezę urodzinowa do kolegi i chciałam nie pić bo nie wiem co tam się dzieje ze mną wiec kupiłam sobie takiego drinka 4% truskawkowego ,powiem że nie mogę pić duzo bo leki biorę to czepiać się nie będą bo inaczej się skapną że coś kombinuję ;)

Ostatnia edycja:
Mam dzisiaj lepszy dzień więc napisze na spokojnie bo widzę ,że mimo że ja się pożegnałam dyskusja o mnie byla. Bardzo dziękuje tym ktore odezwały się do mnie na priv...przeczytalam ze mam tu tez adwokata ...dziekuje:) Zapytal mnie ktos czemu nie chce rodzic w grudniu jak juz zostalam oceniona, zaszufladkowana i porownana ze wszystkimi dziewczynami ktore sa po przejsciach...pisalam jakies 3 razy ze nie chodzi o sprawy materialne..nie wiecie jak wyglada moje zycie, jakie mam plany, co jest dla mnie wazne, jak wazne jest dla mnie drugie dziecko. Piszecie że wam wolno wyrazac swoje zdanie, ze do dziewczyn po przejsciach trzeba miec szacunek i ze ja powinnam bedac nowa na forum przejrzec wczesniejsze wpisy i nie pisac ze nie chce rodzic w jakichs miesiacach bo przy dziewczynach ktore sie tyle czasu staraja to jest niefajne...a czy wy wiecie cokolwiek o mnie??? czy szacunek dziala tylko w jedna strone?? Moj tata ma w listopadzie lub grudniu operacje - endoprotezy bioder...mieszkaja odemnie daleko w innym miescie, moj maz ma w tym czasie zawsze bardzo duzo pracy i np rok temu nie byl na urodzinach corki, wlasnie bedziemy zaczynali budowe domu, nie mamy problemow finansowych ale na pomoc moge liczyc tylko mojej przyjaciolki...Jedna z Was napisala ze chce zabaweczke - jak tak mozna??? aaa i jeszcze przeczytalam ze nie moge sie poplakac ?? mialam mega zly dzien - jestem chora..nie bralam lekow bo mialam nadzieje ze jestem w ciazy, dostalam okres, poklocilam sie z mamą....i dostalam informacje ze jestem glupia, chce zabaweczke , nie chce dziecko bo licze na prezenty....nie dostalismy od rodziny nic od poczatku...oprocz jakiechs puzzli i maskotki. Wszystko od zawsze robimy sami i mozemy liczyc tylko na siebie. Jestem zdrowa i pierwsza ciaza poszla mi gladko i dlatego mam w sobie tyle optymizmu, jestem osobą poukladana i lubie rozne rzeczy miec zaplanowane tak zeby wszyscy czlonkowie rodziny i ja mieli szczesliwe zycie...na koniec chce wam napisac ze powinniscie pamietac ze karma wraca i jesli wy nie bedziecie szanowaly innych, nie bedziecie dobrymi ludzmi ( nawet w internecie warto zastanawiac sie co sie pisze ) to nic dobrego do was nie wroci. Kazda kobieta ma prawo planowac dziecko!!!! wtedy kiedy chce, jak chce i to jej sprawa!!! życze wam powodzenia w staraniach, milego dnia i prosze zakonczyc juz moj temat bo sobie tego nie zycze.

Martinek przepraszam cię bardzo ale nikt nie napisał , że jesteś głupia , nie było takiego słowa . Z wczorajszego twojego postu wynikło , że przerwiesz starania dlatego , że nie podoba ci się po prostu miesiąc grudzień i dlatego dziewczyny zareagowały tak a nie inaczej . Ja napisałam o szacunku dla tych kobiet , bo wiem ile przechodzą , jaką mają nadzieję i wiarę . Jestem również na innym wątku i czytam ich starania każdego dnia i wiem jaką mają determinacje ;) . nikt niepowiedział że cię nie szanują czy że robisz żle tylko pytali dlaczego tobie miesiąc nie pasuje , dlatego że masz konkretny powód czy po prostu tak bez powodu ?
Ja w swoim życiu bardzo duzo przeszłam aż , za dużo mi rowniez nikt nic nie pomóg i nic nie dał sami zawsze wszystko osiągamy . Walczyłam jako dziecko i walczę teraz o dziecko i inne sprawy , nikt z nas nie miał łatwo i nie wiadomo co nas czeka jeszcze .

Lenaka ja mam tak rozne @, ze jedne sa dlugie a drugie krotkie i nawet nie bola, nie wiem od czego to zalezy
Olvi no a ja mam na jutro termin @ i czuje, ze sie spozni
Strawbelka trzymam kciuki bardzo mocno!!!!!

reklama
Do góry