G
Gość
Gość
Martinek nikt Cie tu glupia nie nazwal, po Twojej wypowiedzi rozpetala sie dyskusja i kazdy napisal jakie sa jego poglady na ten temat. Piszac na forum trzeba sie z tym liczyc ze jednemu sie to spodoba a drugiemu nie i kazdy ma prawo wyrazac tutaj swoje poglady. Ja tez staram sie dosc dlugo i nie wiem czy kiedykolwiek mi sie uda i jasne jest ze zawsze bede miala inne poglady niz Ty na to wszystko.
Ja tez mialam ciezkie zycie, ale nie bede sie tutaj nad soba uzalac zebyscie sie nade mna nie litowaly. Od nikogo nic nie dostalam, sami na wszystko pracujemy.
Co do karmy, ja nikomu zle nie zycze, najgorszemu wrogowi nie zycze takich przezyc jakie niedawno mialam. Wiec karma tu mnie nie strasz, nie ten adres.
Ja tez mialam ciezkie zycie, ale nie bede sie tutaj nad soba uzalac zebyscie sie nade mna nie litowaly. Od nikogo nic nie dostalam, sami na wszystko pracujemy.
Co do karmy, ja nikomu zle nie zycze, najgorszemu wrogowi nie zycze takich przezyc jakie niedawno mialam. Wiec karma tu mnie nie strasz, nie ten adres.