reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

a co se bedziesz zalowac? dobrze mowisz
Bardzo rzadko mamy okazję gdzieś wyjechać sami.Leczenie pochłania większą część kasy,niestety.Dlatego chcę wykorzystać ten wyjazd na maksa. Na szczęście pobyt jest taniutki bo 3 osobowy pokój za 50 zł za dobę to nie jest dużo więc te dwie doby nas nie zrujnują ;) Już nie mogę się doczekać,nareszcie sami :)

reklama
Pyzia to udanego pobytu zycze :laugh2:
Lenaka ja mam mega szeroki tylek i moj samiec powtarza, ze go kocha :laugh2:
Dziękuję :) A co do tyłków to jak zapytam mojego co mu się we mnie najbardziej podoba to mówi że tyłek i nie pozwala mi chodzić przed sobą bo mówi że nim kręcę a jemu "wandal" się budzi :D A ja mam dupsko jak ratusz poznański i naprawdę nie wiem co on w nim widzi :szok:

Dziękuję :) A co do tyłków to jak zapytam mojego co mu się we mnie najbardziej podoba to mówi że tyłek i nie pozwala mi chodzić przed sobą bo mówi że nim kręcę a jemu "wandal" się budzi :D A ja mam dupsko jak ratusz poznański i naprawdę nie wiem co on w nim widzi :szok:

HEHEHEHE Jakoś tak już dziwnie jest że jak właściwy facet to kochają te nasze szafy trzydrzwiowe.

Taki to chudzielec :)

Załączniki

• 35957_141432615891663_6466270_n.jpg
    35957_141432615891663_6466270_n.jpg
    77,7 KB · Wyświetleń: 60
reklama
U Nas odwrotnie, ja patyczak a mój K misio :-) :) Ale wolałabym ważyć duuużo więcej ... może to dziwnie brzmi, ale ja jestem chuda od urodzenia, mam prawo miec tego dość :-p Diety cud, witaminy na grupę krwi, a nawet produkty odżywcze dla osób po chemioterapii brałam mega kaloryczne, odżywki dla sportowców bogate w węglowodany i białka, ćwiczenia, bieganie i (___)___). Ot taka uroda.

Do góry