lenaka
Fanka BB :)
O tak tak dziś miały być soczyste dwie kreski, która przyznać się dobrze pamiętam że ovli? Czy coś pochrzaniłam?A ktos mial dzis testowac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O tak tak dziś miały być soczyste dwie kreski, która przyznać się dobrze pamiętam że ovli? Czy coś pochrzaniłam?A ktos mial dzis testowac
CzekamLenaka tak zrobię w sobote klasyka
Nie wiem cholera teraz to już się zastanawiam czy testa nie zrobić. Nieeee to głupie i bez sensu, ale ta moja anomalia cyklowa totalnie mnie wprowadziła z równowagi.
Nie wiem cholera teraz to już się zastanawiam czy testa nie zrobić. Nieeee to głupie i bez sensu, ale ta moja anomalia cyklowa totalnie mnie wprowadziła z równowagi.
I tak chyba zrobię dla świętego spokoju, bo kompletnie osiwieje.Lenaka, jak cię to uspokoi to zrób. Ja wiem że jak mi się okres spóźnia i pewnie nie jestem to robię żeby się nie stresować.