reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Kurczę dziewczyny dziwna zagadkowa sprawa. Otóż jak pisałam wcześniej dostałam o 4 dni wcześniej @ ale kompletnie nic mnie nie bolało a krwawienie to gorzej niż skąpe raczej takie plamienie i dzisiaj w zasadzie ustapilo. Czyli tak na ścisłość to raptem 4 dni tej pożal się Boże @. Zupełnie to do mnie nie podobne. Zawsze zwijalam się z bólu w pierwszych kilku dniach choć po poronieniu ból był jakby mniejszy i do zniesienia ale zawsze był, a lało się ze mnie jak z cebra i to bite 7 dni a nawet 9. Kompletnie nie wiem co o tym myśleć, o co tu chodzi? Coś mi się chyba popier..... Już wolałam po staremu, teraz gdy cokolwiek dzieje się inaczej niż zwykle to budzi we mnie niepokój i po prostu mnie wkur.... Jakieś propozycje? :)

Nie wiem cholera teraz to już się zastanawiam czy testa nie zrobić. Nieeee to głupie i bez sensu, ale ta moja anomalia cyklowa totalnie mnie wprowadziła z równowagi.

Nie wiem cholera teraz to już się zastanawiam czy testa nie zrobić. Nieeee to głupie i bez sensu, ale ta moja anomalia cyklowa totalnie mnie wprowadziła z równowagi.

Lenaka, jak cię to uspokoi to zrób. Ja wiem że jak mi się okres spóźnia i pewnie nie jestem to robię żeby się nie stresować.

Ja mam bardzo zróżnicowane @. Dwa cykle temu prawie wcale nie krwawiłam. Tylko brunatne plamienie i to raczej skąpe. Innym razem znowu potop. Ale jeśli masz wątpliwości to zrób test. Czasem warto, choćby dla własnego spokoju.

Hej dziewczyny zrobiłam ale nadal negatywny !!! Nadal bolą piersi i brak @ nawet nic nie wskazuje na @ żeby przyszła !!! Cóż w poniedziałek zrobie nastepny

Ja dzis tez siknelam i widok bezcenny, szkoda tylko ze ta druga krecha falszywa bo od pregnylu.
Za 3 dni znow zrobie i zobacze czy krecha blednie czy ciemnieje.

reklama
Strawbelka a dlaczego zrobiłaś tak wcześnie? Kiedy powinnaś mieć @ jeśli się nie udało.

Lenkaka i jak?
Zrobiłaś test.

Olvi ale mówiłaś że miewasz bardzo długie cykle. Może jeszcze coś się wykluje.

U nas dziś klasyk schabowy ziemniaki i kapusta czerwona. No ale dawno nie było. Więc można.
Po południu jedziemy do znajomych na posiadowe i drinka.

Do góry