Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zgadzam sięDobra dziewczyny zakończmy tą kłutnie juz powinno być to wyjaśnione
my juz se wyjasnilysmy i jest ok, tak? znamy sie za dlugo by sie klocicOvli przepraszam, ale Lux napisała powody sama. Gdyby nie miała ochoty to by nie napisała. Znam Lux na tyle długo, że wiem, że robi to, ci uważa za stosowne i zawsze ma swoje zdanie.
I nie każę nic nikomu. Kto ma chęć czyta, kto nie - nie czyta. Strawbelka napisała, że nie chce jej się czytać. I ma do tego prawo.
Kochana mój bagaż doświadczeń poraziłby niejedną z Was,niestety ale może z czasem opowiem wiecej o sobieEhh ja już nie będę wracać do tematu kalendarza Majów czy innych imprez masowych. Wszystko dziewczyny ładnie wyjasniły ale o jednym przypomnę. Nikt nie obrażał koleżanki martinki, nie miała powodu do płaczu a skoro płakała przez jak sama nazwała głupie forum to ja już nie mam pytań. Ale dobrze znać twój punkt widzenia skaba, można spokojnie bez płaczu wejść w polemikę
Pyzia tulę Cię mocno, jesteś niesamowicie silna mimo takiego bagażu doświadczeń. Trzymam mocno kciuki &&&&&
Zgadnijcie myszki co Lenka robiła przez cały romantyczny wieczór ze swoim mężem? podpowiem tylko, że kompletnie nie mam sił. I uwaga pojawią się fotki
Samych przyjemności kochana Ja idę się poprzytulać do mojego M Niestety tylko poprzytulać bo jeszcze jest niedyspozycja ale już tylko ze dwa dni Wszystko od rana porobione,obiad przygotowany więc możemy sie polenića ja za godzine koncze prace moj men jest ze mna w sklepie, potem jedziemy na kebsy, po paliwo i male zakupy i weekend
ja nie zdaze zrobic obiadu, a dwa mam ochote nie stac dzis przy garach o taaak hihi, co masz na obiadek ?Samych przyjemności kochana Ja idę się poprzytulać do mojego M Niestety tylko poprzytulać bo jeszcze jest niedyspozycja ale już tylko ze dwa dni Wszystko od rana porobione,obiad przygotowany więc możemy sie polenić