reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Ovli przepraszam, ale Lux napisała powody sama. Gdyby nie miała ochoty to by nie napisała. Znam Lux na tyle długo, że wiem, że robi to, ci uważa za stosowne i zawsze ma swoje zdanie.
I nie każę nic nikomu. Kto ma chęć czyta, kto nie - nie czyta. Strawbelka napisała, że nie chce jej się czytać. I ma do tego prawo.
my juz se wyjasnilysmy i jest ok, tak? znamy sie za dlugo by sie klocic

Nawet jak są nieporozumienia to i tak czuję się tu dobrze :) Ja też mam czasem cięty język,potrafię wybuchnąć ale chyba każdy tak czasem ma i wszystko można sobie wytłumaczyć ;) Czytałam że macie problem z testami owu i jej określeniem,jak dla mnie najlepszy sposób to wizyta u gina co miesiąc.Ja w okolicach 12 dnia cyklu zapindalam co miesiąc do lekarza i ona najlepiej na usg określa co sie dzieje.Po dwóch dniach kolejna wizyta i wtedy wiadomo czy pęcherzyk urósł na tyle żeby próbować.

Ehh ja już nie będę wracać do tematu kalendarza Majów czy innych imprez masowych. Wszystko dziewczyny ładnie wyjasniły ale o jednym przypomnę. Nikt nie obrażał koleżanki martinki, nie miała powodu do płaczu a skoro płakała przez jak sama nazwała głupie forum to ja już nie mam pytań. Ale dobrze znać twój punkt widzenia skaba, można spokojnie bez płaczu wejść w polemikę :D

Pyzia tulę Cię mocno, jesteś niesamowicie silna mimo takiego bagażu doświadczeń. Trzymam mocno kciuki &&&&&

Zgadnijcie myszki co Lenka robiła przez cały romantyczny wieczór ze swoim mężem? ;) podpowiem tylko, że kompletnie nie mam sił. I uwaga pojawią się fotki :D
Kochana mój bagaż doświadczeń poraziłby niejedną z Was,niestety ale może z czasem opowiem wiecej o sobie ;)

a ja za godzine koncze prace moj men jest ze mna w sklepie, potem jedziemy na kebsy, po paliwo i male zakupy i weekend :laugh2:
Samych przyjemności kochana :) Ja idę się poprzytulać do mojego M ;) Niestety tylko poprzytulać bo jeszcze jest niedyspozycja ale już tylko ze dwa dni ;) Wszystko od rana porobione,obiad przygotowany więc możemy sie polenić ;)

reklama
Samych przyjemności kochana :) Ja idę się poprzytulać do mojego M ;) Niestety tylko poprzytulać bo jeszcze jest niedyspozycja ale już tylko ze dwa dni ;) Wszystko od rana porobione,obiad przygotowany więc możemy sie polenić ;)
ja nie zdaze zrobic obiadu, a dwa mam ochote nie stac dzis przy garach o taaak hihi, co masz na obiadek ?

Do góry