reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Ja też stronie od takich programów, najbardziej boli, że takie kobiety problemów nie mają z zajściem w ciążę, a te, które chcą, mogą i stworzą najlepszy dom maluchowi nie mogą zaciążyć...

reklama
Karola ja uważam ze SN jest lepiej i mowia ze dla dziecka tez , gdybym nje musiała mieć to sama bym sie nie zdecydowała - bo ok po porodzie naturalnym tez dochodzisz do siebie ale ... Możesz praktycznie od razu sie dzieckiem zająć - ja powtarzałam ze jak bym miała mieć Cc to najbardziej by mnie bolało to ze ktos inny mógłby więcej nosić dziecko niz ja - np. :)

Ovli ja niw patrzę na takie rzeczy bo mnie juz szlag jasny trafia w momencie kiedy taka patologia rodzi zdrowe dzieci jedno za drugim a jeszcze w tv to nie na moje Siły ;/

Czarna no to juz mega :)

Lux masakra a to teraz dużo cesarkę juz nawet nie płatnych

A teraz o aborcji w mieście kobiet :/
Boze jak mozna zabic wlasne dziecko ehhh nie czaje tych kobiet, no kuzwa i takim Bog dziecko daje i je zabijaja

Czarna przyjdziesz 20 :-)

Karola ja bym sie.nie zgodzila na cc jesli nie bylo by takiej potrzeby. Rodzilam normalnie i to nie jest takie straszne jak opowiadaja. U.mnie gorzej bylo po. Ale to piekne uczucie urodzic taka mala piekna istotke

Ovli ja niw patrzę na takie rzeczy bo mnie juz szlag jasny trafia w momencie kiedy taka patologia rodzi zdrowe dzieci jedno za drugim a jeszcze w tv to nie na moje Siły ;/

Czarna no to juz mega :)

Lux masakra a to teraz dużo cesarkę juz nawet nie płatnych

A teraz o aborcji w mieście kobiet :/

Pewnie przyszły same feminy i plotą pierdy że to ciało kobiety i jej wybór czy usuwa czy rodzi?

Karola - Ja rodziłam SN i uwierz mi nie ma się czego bać, ból w pełni do wytrzymania:) Piękne przeżycie, mogłabym rodzić co roku:) A jeśli chodzi o cesarki wypowiadałam się o nich gdzieś w poprzednim poście. Strasznie dużo się teraz wykonuje takich zabiegów na 40 ciężarnych tylko 2 rodziły siłami natury...

Ruda - Wizyta u Ciebie tylko za 20 zł?:D

ja baaardzo bym chciala urodzic naturalnie, wiadomo potem latwiej jest wstac itp, ale jesli lekarz nakaze cesarke dla mojego dobra, by wzroku nie pogorszyc to co mi pozostanie? a boje sie tych pierwszych dni po cesarce ehh

reklama
Lux akurat mowia o aborcji z konieczności to co innego ale jest tam taka idiotka lekarka ze nje mogę tego słuchać juz kordys to widziałam ...

Tak u mnie na oddziale jak u czarnej tez tylko na i jeszcze jedna dziewczyna SN reszta Cc albo umówione albo w trakcie - ja tam nie miałam łatwego porodu straciłam dużo krwi następnego dnia tez nje mogłam za bardzo wstawać bo osłabiona byłam ale wychodząc. Porodówki mówiłam ze widzimy sie za rok - po to nas stworzono by rodzic jak go mawia mój ordynator jakbyśmy miały rodzic Cc to byśmy miały suwak na brzuchu :)

Do góry