CzarnaMadzia
Moderatorka
Nessi o nieee. Nigdy bym nie.poszla nie ważne jak dobry by byl :-)
A ja bym właśnie poszła do niego, może dlatego że jestem perwersyjna
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nessi o nieee. Nigdy bym nie.poszla nie ważne jak dobry by byl :-)
i jeszcze jaka kase za to biora, ale mnie juz nic nie zdziwi, skoro lekarze "kupuja " se cesrki pacjentek i po cichu z 3000 kasuja a glupia pacjentka placi i placze, to chore moja bratowa ma swietna ginekolozke, ja sama do niej chce sie przepisac, no babka super jako specjalista-jedna wada, wlasnie proponowanie pacjentkom platnych cesarek, ze ona przyjedzie specjalnie itp, szokkkkHa skąd ja to znam. Byłam kiedyś u takiego ginekologa. Poszłam z polecenia, wszystkie dziewczyny z pracy do niego chodziły podobno najlepszy na świecie to się do niego udałam bo chirurg ogólny u którego się leczyłam podejrzewał endometriozę i zalecił wizytę kontrolną u gina. Nie panikowalam, wolałam nie mieć enodometriozy ale na usg od chirurga jak byk zmiania jednocentymetrowa w kanale prawym pachwinowym i niektóre objawy wskazywały na to schorzenie. Na co ten gin że taka zmiana to nie zmiana, on ma pacjentki ze zmianami wielkości melona a endometriozę to stwierdza jak już nie ma pomysłu na to co dolega i wszystkim pacjentką radzi poczekać do ciąży bo po niej wszystko się unormuje. Koleżanka która miała @ co dwa tygodnie słyszała ciągle od niego że po ciąży się unormuje i tak dalej tkwi w tym durnym przekonaniu. Szok i tacy ludzie biorą odpowiedzialność za nasze zdrowie.
ogladam od pierwszego odcinka, kocham to, ale przecieram oczy ze zdumienia niekiedy, to pokazuje polska rzeczywistosc na prowincji i to tak idealnieDziewczyny oglądacie moze na Polsat play " chłopaków so wzięcia " i tam jest taka Asia w ciaży ze szczeną i ona ostatnio mówi " no jestem w ciaży do porodu zostało 3 tyg ale mam ciaze zagrożoną i mogę ja lub dziecko umrzeć albo wszystko bedzie ok " i tak stała z ta fajką w gębie . Tak mi ta małpa utkwiła w głowie , że masakra . Jak to dziecko ma funkcjonować jak ona w czasie ciazy chlała i jarała i zreszta były tam epizody bijatyki miedzy nia a szczeną ( zresxta on we więzieniu siedzi i ma juz dziecko z inna , która zostawił ) świnia . Ten seria to jest jedna wielka patologia !!
I ona taka zakochana w nim on nie pracuje ciagle po więzieniach , żadnych celów w życiu , ostatnio dostała od niego w gębę bo się rzucała że on sobie pojechał gdzieś z inną dziewczyną i kazał jej być grzeczną .
ja jak bylam w ciazy to mi lekarz mowil, ze mam wade wzroku i on mi na sn zgody nie wyrazi, porodu nie doczekalam i nie wiem jak by to bylo w realu jak bydoszlo co do czegoA ze tak sie zapytam o opinię, co myslicie o cesarkach, które są "nie potrzebne", matka zdrowa, dzidziuś również, a jednak duża część sie decyduje na cesarke. Co "lepsze"? Mi sie wydaję, że jednak siłami natury najlepiej, ale co ja tam wiem :s