reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Sama nie wiem - taka jestem widocznie nie cierpliwa ;)
a tak btw to Ruda trzymam mocno kciukasy żeby @ nie przyszła i żeby były piękne dwie krechy :)

reklama
Kate mój tez juz na 15 mcy :)fajny wiek :)

Lyara pewnie pisałaś ale dlaczego będziesz musiała zmienić ?

Ruda a jak wyjdą 2 to beta po to by sprawdziax przyrost tak ?
Chcemy się przeprowadzić 300km stąd więc niestety będę musiała tam na miejscu poszukać lekarza... Może coś znajdę na NFZ, a jak nie to prywatnie do tego co mi poprzednią ciążę prowadził :)

Lyara a skąd do kad mozna spytać ?
Faktycznie daleko i w ewentualnej ciazy słabo taki kawał jeździć na same wizyty.

Kate tak tez to przerabialismy:) super sprawa , mój mały codziennie prosi o swoje kawałki ulubione chu chu ua i boogie chodzi i śpiewa tańcząc :) myslalam ze furorę zrobi ten robot Bebo z fp ale o dziwo nie ;(

Ruda ja sie wlasnie zastanawiałam czy przy kolejnej ciazy tez tak bede wariować :)

Emka nie wiemy co się stało. Ważne że działa i kosztów nie ponieslismy ;-)

Olvi to kciuki żeby już się obnizylo i tak zostało na czas starań i ciąży

Kate tule wirtualnie :-* A ile synek ma mc? 15 o a to jakiego dnia się urodził? My z Emka mamy wrześniowe maluchy tzn Emki już w sumie październik ;-)

Lyara cykl 28 dni taki standardowy.
Ale jaki test ciążowy? Serio.?

Emka wiesz co u nas na Bebo też wielkiego szału nie ma. Ostatnio trochę się bawi ale o tanczeniu z nim to nie ma mowy. Tańczy jedynie do normalnej muzyki w tv.

Kate tule wirtualnie :-* A ile synek ma mc? 15 o a to jakiego dnia się urodził? My z Emka mamy wrześniowe maluchy tzn Emki już w sumie październik ;-)

Emka wiesz co u nas na Bebo też wielkiego szału nie ma. Ostatnio trochę się bawi ale o tanczeniu z nim to nie ma mowy. Tańczy jedynie do normalnej muzyki w tv.
Dawidek urodził sie 6 października :)

Lyara a skąd do kad mozna spytać ?
Faktycznie daleko i w ewentualnej ciazy słabo taki kawał jeździć na same wizyty.

Kate tak tez to przerabialismy:) super sprawa , mój mały codziennie prosi o swoje kawałki ulubione chu chu ua i boogie chodzi i śpiewa tańcząc :) myslalam ze furorę zrobi ten robot Bebo z fp ale o dziwo nie ;(

Ruda ja sie wlasnie zastanawiałam czy przy kolejnej ciazy tez tak bede wariować :)
Spod Warszawy na Śląsk, więc spory kawał drogi.. Myślę że uda się coś na miejscu ogarnąć :D

No to mi w sumie dobrze oblicza wg ovu friend. Zobaczymy ile po odstawieniu dupka będę czekać
A co do testu nie rozumiem pytania? Wyczytałam gdzieś że przed odstawieniem duphstonu powinno się upewnić czy nie ma ciąży bo to może być niebezpieczne... Ale ile w tym prawdy to nie mam pojęcia... U mnie test na bank nic nie wykaże, zrobię dopiero jak się @ nie pojawi albo wcale bo nie wydaje mi się żeby były jakiekolwiek szanse na maluszka :(

reklama
Hehe Wiktor nie umie sobie nagrać nic. Tylko my mu czasami nagrywamy. Mam wrażenie że jeszcze przyjdzie czas na tą zabawkę :-)

Do góry