reklama
Czyli jak w 22 dc mam odstawić lek i czekać na @ to chyba nieźle co? Tylko troche się boje bo powinnam chyba zrobić test zanim odstawię dupka...a nie ma opcji żeby tak wcześnie w ogóle wyszedł...Lyara taki ksiazkowy cykl.to 28 dni
Kate a ktory to wasz cykl?
kate2288
Fanka BB :)
Kate ja 6, sa dziewczyny co staraja sie ponad rok. Musisz uzbroic sie w cierpliwość, co ma byc to bedzie. Moze twoje dzieciatko chce urodzic sie w innym terminie?
Najgorsze, że teraz w czwartek muszę wrócić do pracy (do której wracać nie chciałam) miałam chytry plan, żeby po wykorzystaniu urlopów przynieść po prostu kolejne L4 ciążowe. Mogłabym wtedy spokojnie siedzieć jeszcze z synkiem... a i tak w tej pracy nie chce już pracować, a zwolnić się nie zwolnie bo wiem, że chcę zajść w drugą ciążę i ten etat mi sie przyda. Teraz musze być w tej firmie dopóki nie uda nam się z kolejnym dzidziusiem, a synka bedziemy musieli zostawiać u dziadków - i jeszcze tragiczne dla mnie jest to , że ta praca jest od godziny 10 do 18, więc Dawidka będę widywać raptem 2 godziny dziennie
kate2288
Fanka BB :)
Kate a kiedy ma przyjsc @,?
W piątek, a co myslisz, że może być jeszcze nadzieja? Kurcze chciałabym w to wierzyć, ale chyba juz mi przeszło... (
Ostatnia edycja:
Rozumiem Cie doskonale... Ja mam umowę do 30.06 więc do marca muszę być w ciąży inaczej będzie kiepsko, na razie ciągnę L4 przez ostrogi piętowe, ale już się rodzinna krzywi strasznie, a chciałam od razu już wskoczyć na L4 ciążowe, no ale cóż, czasem musimy troszkę poczekaćNajgorsze, że teraz w czwartek muszę wrócić do pracy (do której wracać nie chciałam) miałam chytry plan, żeby po wykorzystaniu urlopów przynieść po prostu kolejne L4 ciążowe. Mogłabym wtedy spokojnie siedzieć jeszcze z synkiem... a i tak w tej pracy nie chce już pracować, a zwolnić się nie zwolnie bo wiem, że chcę zajść w drugą ciążę i ten etat mi sie przyda. Teraz musze być w tej firmie dopóki nie uda nam się z kolejnym dzidziusiem, a synka bedziemy musieli zostawiać u dziadków - i jeszcze tragiczne dla mnie jest to , że ta praca jest od godziny 10 do 18, więc Dawidka będę widywać raptem 2 godziny dziennie
Lyara ja zaczynałam ze 100mg po miesiącu miałam badania i dołożyli mi 25 mg , prZez 2 lata brałam 125 a teraz dołożyli mi 25 wiec powinnam brać 150mg ale ja tak jak ty uparciuch i chcę zeby szybciej mi spadło tsh bo chce sie zacząć starć od końca lutego " taki jest plan " i biorę sobie co drugi dzien o 25 wiecej czyli razem 175 mg .
No to widzę że nie jestem sama Kiedyś przez pomyłkę wzięłam 200mg... Jezu, czułam się jakbym inną osobą była, od razu mi się wszystko chciało, jakbym się naćpała Naprawdę przy takiej dawce było super, ale lekarka mi powiedziała że to ogromna dawka i nie radzi mi brać takiej bo mogę w nadczynność wejść, a to nie jest za dobre. No i ponoć taka dawka mogła prowadzić do problemów z serduchem, i fakt jak brałam tyle to mi waliło nieźle (serce oczywiścieLyara ja zaczynałam ze 100mg po miesiącu miałam badania i dołożyli mi 25 mg , prZez 2 lata brałam 125 a teraz dołożyli mi 25 wiec powinnam brać 150mg ale ja tak jak ty uparciuch i chcę zeby szybciej mi spadło tsh bo chce sie zacząć starć od końca lutego " taki jest plan @ i biorę sobie co drugi dzien o 25 wiecej czyli razem 175 mg .
reklama