reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Kate ja 6, sa dziewczyny co staraja sie ponad rok. Musisz uzbroic sie w cierpliwość, co ma byc to bedzie. Moze twoje dzieciatko chce urodzic sie w innym terminie?

Kate ja 6, sa dziewczyny co staraja sie ponad rok. Musisz uzbroic sie w cierpliwość, co ma byc to bedzie. Moze twoje dzieciatko chce urodzic sie w innym terminie?

Najgorsze, że teraz w czwartek muszę wrócić do pracy (do której wracać nie chciałam) miałam chytry plan, żeby po wykorzystaniu urlopów przynieść po prostu kolejne L4 ciążowe. Mogłabym wtedy spokojnie siedzieć jeszcze z synkiem... a i tak w tej pracy nie chce już pracować, a zwolnić się nie zwolnie bo wiem, że chcę zajść w drugą ciążę i ten etat mi sie przyda. Teraz musze być w tej firmie dopóki nie uda nam się z kolejnym dzidziusiem, a synka bedziemy musieli zostawiać u dziadków - i jeszcze tragiczne dla mnie jest to , że ta praca jest od godziny 10 do 18, więc Dawidka będę widywać raptem 2 godziny dziennie :(

Najgorsze, że teraz w czwartek muszę wrócić do pracy (do której wracać nie chciałam) miałam chytry plan, żeby po wykorzystaniu urlopów przynieść po prostu kolejne L4 ciążowe. Mogłabym wtedy spokojnie siedzieć jeszcze z synkiem... a i tak w tej pracy nie chce już pracować, a zwolnić się nie zwolnie bo wiem, że chcę zajść w drugą ciążę i ten etat mi sie przyda. Teraz musze być w tej firmie dopóki nie uda nam się z kolejnym dzidziusiem, a synka bedziemy musieli zostawiać u dziadków - i jeszcze tragiczne dla mnie jest to , że ta praca jest od godziny 10 do 18, więc Dawidka będę widywać raptem 2 godziny dziennie :(
Rozumiem Cie doskonale... Ja mam umowę do 30.06 więc do marca muszę być w ciąży inaczej będzie kiepsko, na razie ciągnę L4 przez ostrogi piętowe, ale już się rodzinna krzywi strasznie, a chciałam od razu już wskoczyć na L4 ciążowe, no ale cóż, czasem musimy troszkę poczekać :(

Lyara ja zaczynałam ze 100mg po miesiącu miałam badania i dołożyli mi 25 mg , prZez 2 lata brałam 125 a teraz dołożyli mi 25 wiec powinnam brać 150mg ale ja tak jak ty uparciuch i chcę zeby szybciej mi spadło tsh bo chce sie zacząć starć od końca lutego " taki jest plan " i biorę sobie co drugi dzien o 25 wiecej czyli razem 175 mg .

Lyara ja zaczynałam ze 100mg po miesiącu miałam badania i dołożyli mi 25 mg , prZez 2 lata brałam 125 a teraz dołożyli mi 25 wiec powinnam brać 150mg ale ja tak jak ty uparciuch i chcę zeby szybciej mi spadło tsh bo chce sie zacząć starć od końca lutego " taki jest plan @ i biorę sobie co drugi dzien o 25 wiecej czyli razem 175 mg .
No to widzę że nie jestem sama :D Kiedyś przez pomyłkę wzięłam 200mg... Jezu, czułam się jakbym inną osobą była, od razu mi się wszystko chciało, jakbym się naćpała :D Naprawdę przy takiej dawce było super, ale lekarka mi powiedziała że to ogromna dawka i nie radzi mi brać takiej bo mogę w nadczynność wejść, a to nie jest za dobre. No i ponoć taka dawka mogła prowadzić do problemów z serduchem, i fakt jak brałam tyle to mi waliło nieźle (serce oczywiście ;)

reklama
Lyara mi waliło serducho jak nic nie brałam a teraz jak wezmę 175 to czuję się dużo lepiej a ostatnio też wziełam 200 mg . Ja narazie muszę koniecznie zejść do 1tsh zeby móc zacząć się starać .

Do góry