reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

U mnie po mdłościach ... czuję się znowu świetnie, trwały w sumie 3 dni ale wczoraj dały mi zupełnie popalić ..w ciąży raczej nie jestem. Ale mam pytanie ...
Co oznacza szyjka miękka i otwarta raczej średnio nisko? Przed okresem nie powinna być twarda ? Brak śluzu zupełny :confused:

reklama
Nessi tez przez to przeszlam, przez kilka ostatnich dni bez przerwy było mi nie dobrze, prawie wszystko źle pachniało. Teraz jest lepiej :) wydaje mi się, że miękka i otwarta szyjka zwiastuje @ :x

Hej dziewczęta :)

Po wielkim oczekiwaniu, ogromnej nadziei już ani śladu ... 1 dzień spóźnienia i @ przyszła. No cóż ... W sumie przyzwyczaiłam się do tego widoku i nie powinno mnie to dziwić, ale jednak gdzieś w środku czuję ból i rozczarowanie. A więc 5 cs za Nami. Nieudany. Kolejny nieudany. Może jednak ten 6 będzie szczęśliwy ... Tracę nadzieję i powoli chyba staje się obojętna jeżeli wiecie o czym mówię. Już nie czuję tej ekscytacji, tego podniecenia "może się udało!" ... gdzieś w srodku mimo tej wielkiej nadziei kołacze się myśl "po co głupia masz ta nadzieję?przeciez na pewno znów się nie udalo" ... ehh :) dajcie mi kopa ... proszę ...

Nessi z szyjka nie pomogę. Kompletnie się nie orientuję. Robiłaś test, że masz absolutną pewność że to nie ciąża?

Czuje się dokładnie tak samo za każdym razem :) niestety obojętność utrzymuje się tylko do nadchodzących dni płodnych, później tylko licze na to, że się udało. Takie kółko zamknięte :)

Shiira <kick> Wszystkie jedziemy na jednym wózku kochana, wszystkie żywimy te same nadzieje i obawy :tak: Grunt to samopoczucie, bo z presją nikt jeszcze nie wygrał. Więc spokojnie ... gorąca kąpiel, czysty umysł .. i przeciez jest kolejna szansa, nie wchodzimy w wiek menopauzy czyż nie ?:)

Co do testów, to nie testuję ponieważ to chyba za wcześnie ... okres mi się pokićkał, powinien być 30.1, ale kto go tam wie jak testy owu wyszły pozytywne w trakcie okresu poprzedniego :confused:
Dzisiaj temp. 37,3 z rana ale ja zawsze mam wysoką do okresu ..

reklama
Nessi moim zdaniem jak.ma byc 30 to nie ma naniejszego sensu testowac

Karola u mnie koncowka 6 cyklu. Gdzies tak w glebi mam jakas nadzieje a pozniej mysle ze to napewno ni to.

Do góry