reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Rozumiem Cie doskonale... Ja mam umowę do 30.06 więc do marca muszę być w ciąży inaczej będzie kiepsko, na razie ciągnę L4 przez ostrogi piętowe, ale już się rodzinna krzywi strasznie, a chciałam od razu już wskoczyć na L4 ciążowe, no ale cóż, czasem musimy troszkę poczekać :(

Witaj w klubie, też mam umowę do 30.06... Myślałam że się udało w tym cyklu, nawet test wyszedł jakby II, ale druga mocno blada i dziś przyszła @, więc raczej czeka mnie dalsze staranie..

Lyara @ chyba do 14dni mozna dostać po dupku. Idealny chyba 28 dni.

Kate a który dzień po owu??
Oj tr godziny sa straszne godziny pracy a Dawidek ile ma?

Oj u mnie określenie ovu jest cięęężkie - mam nie regularne cykle (dlatego przytulanki mamy co drugi, co trzeci dzień żeby "trafić") według kalendarzyka powinnam mieć ok 16 stycznia, czy 10 dni temu
Zrobiłam własnie suwaczek :p więc już powinnaś widzieć :)

Martina powtórz test czesto kobiety czesto plamią lub myślą ze maja okres w terminie @, wiex kciuki - skoro była kreska to ...

Kate na apce nie widze suwaczkow :( a co do owu to ja kalendarzykiem np sie w ogole nie posługuje bo mimo regularnych w miarę cyklu rożnie miałam owu czasem 12 dzień a w przypadku obu ciąż ok 18 dnia... - a prowadzisz jakas obserwacje albo npr albo monitoring u lekarza ?

Lyara mi waliło serducho jak nic nie brałam a teraz jak wezmę 175 to czuję się dużo lepiej a ostatnio też wziełam 200 mg . Ja narazie muszę koniecznie zejść do 1tsh zeby móc zacząć się starać .
No ja jak się nie leczyłam pare lat to miałam ostre dołki psychiczne, do tego ogólne zmęczenie, spałam po 16h na dobę... Mi lekarz pozwolił przy prawie 5 bo uznał że zanim zajdę to zdążą mi już obniżyć... Ale już zmieniłam lekarza :D Mimo to wolę próbować... A może akurat się uda...

Lyara @ chyba do 14dni mozna dostać po dupku. Idealny chyba 28 dni.

Kate a który dzień po owu??
Oj tr godziny sa straszne godziny pracy a Dawidek ile ma?
No mi na ovu friend pokazało @ na 28 stycznia czyli 29dc a dupka odstawiam 6 dni wcześniej więc cholera wie...Wierzę że mój lekarz wie co robi... Szkoda że będę musiała go zmienić, bo mam wrażenie że wreszcie dobrze trafiłam i z nim pewnie miałabym szansę zajść...

Witaj w klubie, też mam umowę do 30.06... Myślałam że się udało w tym cyklu, nawet test wyszedł jakby II, ale druga mocno blada i dziś przyszła @, więc raczej czeka mnie dalsze staranie..
Jeszcze mamy troszkę czasu :) Następny cykl jest nasz! A co :D

Oj u mnie określenie ovu jest cięęężkie - mam nie regularne cykle (dlatego przytulanki mamy co drugi, co trzeci dzień żeby "trafić") według kalendarzyka powinnam mieć ok 16 stycznia, czy 10 dni temu
Zrobiłam własnie suwaczek :p więc już powinnaś widzieć :)
Ja mam podobnie jak Ty... No i niestety sporo hormonalnych problemów, więc po prostu próbujemy na czuja :D

Powiem Ci, że mój mąż się akurat z tego cieszy ;) (z częstotliwości :p ) a ja padam na głowę :D hehe ciężka to praca :p
My ostatnio 2 dni pod rząd, pierwszy raz od 2 miesięcy :p Ale ten drugi raz już mój stwierdził że był kiepski bo za często :D On najbardziej woli co dwa dni :) a ja to czasami bym codziennie mogła :D

Kate tez mialam.taki.plan w listopadzie ale niesstety nie udalo sie i jestem.na bezplatnym wychowawczym i tylko czekam zeby isc na platne l4. Gdybym wrocila pracowalabym od 12 do 23 a nawet dłużej. Wybralam mniej.kasy ale z dzieckiem
Nadzieji jiz chyba.nie.ma. zostanawiam sie tylko czemu tak szybko robilas testy.i beta? Ja mam dostac w czwartek i nawet nie myslalam.zeby jeszcze robic test. Zrobie dopiero w czwartek i jesli wyjda dwie dopiero pojde na beta

reklama
Kate mój tez juz na 15 mcy :)fajny wiek :)

Lyara pewnie pisałaś ale dlaczego będziesz musiała zmienić ?

Ruda a jak wyjdą 2 to beta po to by sprawdziax przyrost tak ?

Do góry