reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Lyara a gdzie dokładnie bo ja jestem ze śląska wiex moze cos pomogę :)
Faktycznie odstawienie wtedy moze byc nie wskazane bo duphaston pomaga utrzymać , to taki progesteron dodatkowy ja brałam wraz z Luteina w obydwu ciążach - miałam krwiaki i w pierwszej sie nie udało a w drugiej na szczęście tak :)

Kate mój 1 , a miał byc 19 września :)

Ann tez mam taka nadzieje :)

reklama
Lyara a gdzie dokładnie bo ja jestem ze śląska wiex moze cos pomogę :)
Faktycznie odstawienie wtedy moze byc nie wskazane bo duphaston pomaga utrzymać , to taki progesteron dodatkowy ja brałam wraz z Luteina w obydwu ciążach - miałam krwiaki i w pierwszej sie nie udało a w drugiej na szczęście tak :)

Kate mój 1 , a miał byc 19 września :)

Ann tez mam taka nadzieje :)
Gliwice, ewentualnie Zabrze może...
No właśnie to mnie martwi, bo nawet gdybym jakimś cudem teraz zaszła to samo zagnieżdżanie jakieś 10 dni, więc za jakieś 2-3 tygodnie dopiero mógłby wyjść test...Więc dopiero w 27 dc byłoby ew zagnieżdżanie a 29 już powinna być @ ... A odstawić mam w 22 dc. Ale to tylko gdybanie bo nie mam szans na zajście w tym cyklu raczej... Owu by musiała dopiero nadejść albo jakimś cudem była w trakcie krwawienia, albo to co ja myślę że tak jest czyli w ogóle jej nie ma :) Także pewnie nawet nie ma sensu robić testu :D
Ja mam torbiel na lewym jajniku, podobno to utrudnia zajście... Zobaczymy jak to wyjdzie, po @ mam się zgłosić do gina, a za pare dni odbieram wyniki bad histopatologicznego po łyżeczkowaniu :) Ciekawe co tam mądrego napiszą...

Lyara to jak będziesz xzy tu xzy tu to do Tomanka będziesz miała blisko :) on przyjmuje w Bytomiu i Katowicach , bardzo dobry jest tu dziewczyny sie tez lecza u niego a i moja koleżanka tez zachodziła pod jego okiem i teraz ronią to drugi raz :) a miedzy miastami u nas to tak jak w wawie miedzy dzielnicami :)

Nie ma co sie fiksowac skoro masz odstawić to do czasu @ co tydzień mozna robić test :)

Lyara to jak będziesz xzy tu xzy tu to do Tomanka będziesz miała blisko :) on przyjmuje w Bytomiu i Katowicach , bardzo dobry jest tu dziewczyny sie tez lecza u niego a i moja koleżanka tez zachodziła pod jego okiem i teraz ronią to drugi raz :) a miedzy miastami u nas to tak jak w wawie miedzy dzielnicami :)

Nie ma co sie fiksowac skoro masz odstawić to do czasu @ co tydzień mozna robić test :)
No do Bytomia nie tak daleko... A to prywatnie przyjmuje? Ja chodziłam do ordynatora naszego szpitala... i uważam że to bardzo dobry pomysł :) Jakoś inaczej traktują pacjentki samego szefa :D I tu też chodze do ordynatora i widać było w szpitalu że dobrze mnie traktowali, na IP od razu mówili że jako pacjentka szefa to muszą przyjąć i w ogóle :D Pewnie wiedzą że szef by ich opierdzielił :D
No niby można, ale nie sądzę by to miało jakikolwiek sens... Pogadam po @ z moim ginem o monitoringu, albo coś na wywołanie owu.. zobaczy się jeszcze :)

Lyara to nie wiem xzy tomanek jest ordynatorem , trzeba by poczytać albo straw bedzie wiedzieć :) a ja znam tzn rodziłam u ordynatora z siemianowix tez kawałek musiałam dojeżdżać ale zgadzam
Sie inaczej sie traktuje pacjentki ordynatora .

Hej :) A co to wszystkie pouciekały na zamknięty? :D
Mam do was pytanie... Dziś jest 20 dc a ja mam strasznie wodnisty śluz i całkiem go sporo... Wykres mi pokazuje to jako dni płodne... Czy to w ogóle możliwe? Czyżbym miała aż tak późno owu mieć? Pomóżcie...

Lyara śluz plodny to taki przezroczysty, rozciągliwy jak jajko kurze. Jak masz taki lepki ale nie rozciągliwy to chyba już po.

reklama
Właśnie mam taki bardziej wodnisty, czuję jakbym miała tam wilgotno...Ale nie jest rozciągliwy ten śluz, z tego co wynalazłam w necie to taki wodnisty jest przed tym płodnym ale już się niby zalicza jako płodny, jakoś tak :)

Do góry