reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Ah piekarnik już w domu. Działa :-D

Kotek rozumiem was. Wierzę że wan się uda naturalnie. Jeśli nie to na pewno znajdzie się jakieś maleństwo które potrzebuję rodziców a wy je pokochacie całym sercem :-)

Ruda i tego się trzymajmy że to ten cykl dla nas wszystkich ;-)

NeSSi od czego to? W ciąży jesteś? Czy choroba?

Marzycielka wyobrażam sobie twój szok.

Ovli szok. Dobrze ze juz się poprawiło.
Ile teraz masz?

reklama
Witajcie nowe dziewczyny :)

Happy nie możesz sie teraz denerwować do środy juz niedaleko :)

Mania o widzisz wlasnie to kazał mi brać lekarz przy poprzednich staraniach brałam mam cudownego syna xzy pomogło nie wiem ale synuś jest :) a zapomniałam co to było wiex w razie czego wnkoleknhm cyklu musze kupić :)

Ovli 100??

Ann - szczęściara ! I co sie stało z nim ?:)

U nas zabiegany czas dlatego tylko Was poczytuje ostatnio :)

Ann tak już było dobrze przez 2 lata miałam 1,03 aż do teraz jak dostałam zielone światło od mojego lekarza na staranie to drugi lekarz od tarczycy powiedziała stop nie mozesz bo Tsh 12 za wysokie i dali mi 2 miesiące i so końca lutego mam brać 150 dawkę i znow badania i zobaczymy czy spadło ;(
EM KA tak 100 tsh miałam , tak jak opisałam wczesniej

Hej dziewczyny :)
Witam nowe staraczki :)
Ovli... współczuję, przy takim TSH to mnie już by tu pewnie nie było :) ja przy 5 czuję się jakby po mnie walec przejechał...
Powiem wam, że duphaston działa cuda :D po 3 dniach już całkowicie ustąpiło krwawienie :) Nawet nie wiecie jak się ucieszyłam, że nie wspomnę już o M. :D Oczywiście nie wytrzymaliśmy i przedwczoraj i wczoraj było conieco :D mam nadzieję że może cosik z tego będzie, choć testy owu negatywne. Możliwe że już dawno po owu, albo nie będzie jej wcale. Choć trochę boli mnie prawy jajnik...
Ale tak szczerze wam powiem, że podczas przytulania pierwszego bardzo mnie zabolało pod koniec, mam tylko nadzieję że nic się złego nie stało. Potem miałam tylko odrobinkę krwi na papierze i cisza więc chyba nic się nie stało :) Taką mam nadzieję...
A powiedzcie mi jeszcze, ile trwa taki książkowy cykl? Taki wiecie idealny?
31.12 ( w sumie to 30.12 w nocy) miałam ten zabieg łyżeczkowania i zastanawiam się kiedy powinnam normalnie mieć miesiączkę... Tak sobie jeszcze kombinuję, że jak zaraz po odstawieniu dupka mam czekać na @ to w sumie będzie to jakoś za wcześnie... Bo zaczęłam go brać od 13 dc więc koniec będzie w 22 dc... Więc jeśli bym dostała okresu to chyba trochę zbyt wcześnie nie?
No to się rozpisałam :D
Czytam was na bieżąco, teraz postaram się częściej udzielać bo nareszcie jest szansa że będę się normalnie starać ! :D
A i jeszcze jedno, myślę nad monitoringiem cyklu, czy prywatnie gin będzie za każdą wizytę brał pełną kwotę? Ile razy się na taki monitoring idzie?
No :) to jak ktoś dobrnął do końca to mam nadzieję że pomożecie :) Buziole :)

Ann tak już było dobrze przez 2 lata miałam 1,03 aż do teraz jak dostałam zielone światło od mojego lekarza na staranie to drugi lekarz od tarczycy powiedziała stop nie mozesz bo Tsh 12 za wysokie i dali mi 2 miesiące i so końca lutego mam brać 150 dawkę i znow badania i zobaczymy czy spadło ;(
EM KA tak 100 tsh miałam , tak jak opisałam wczesniej
Od razu dali Ci dawkę 150? czy brałaś już wcześniej? Ja wystartowałam z 100 i chciałam wejść na 150 i się mi lekarka nie zgodziła, kazała brać 125... ale że ja uparciuch to sobie łykam 150 :D i nadal się tak średnio czuję... Zobaczymy czy to cokolwiek da... Bo ponad miesiąc brania 100 i TSH lekko wyższe nawet.

Przepraszam, że tak na chwilkę zmienię temat... :( zrobiłam dzisiaj jednak tą bete (26dc) i właśnie dostałam wyniki:
<2
czyli kolejny cykl nie wyszło :( ja już nie wiem co jest nie tak, w pierwszej ciąży udało się od razu, a teraz walczymy i nic :(
:sad:

reklama
Do góry