reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Dzieki dziewczyny ... przespałam mdłości ... nawet jakoś obiad zjadłam... teraz mnie dreszcze dobijają, mam wrażenie, że mam gorączkę ale pod pachą 36,6 ... i oprócz nudności i dreszczy w miarę czuję się ok. Jutro ''kochana'' teściowa przyjedzie się Michalskim zająć a ja zalegnę w łóżku...
Trzymam kciuki za testowania i starania &&&&&

Dziewczyny moze mi nie uwierzycie ale ja zaszłam w ciaze mając 100 tsh ale niestety jak szybko się zaczęła ciaza tak szybko skończyła dlatego nie warto kombinować i lepiej się skonsultować z lekarzem .

Oczywiscie że można ja miałam ;( byłam tam wycięczona , nie miałam na nic siły , serce mi tak waliło i załapałam bardzo wysoką anemię , miałam braki wit b i foliku . To było jakies 2,5 roku temu robiłam badania 5 dni po zabiegu łyżeczkowania

Oczywiscie że można ja miałam ;( byłam tam wycięczona , nie miałam na nic siły , serce mi tak waliło i załapałam bardzo wysoką anemię , miałam braki wit b i foliku . To było jakies 2,5 roku temu robiłam badania 5 dni po zabiegu łyżeczkowania
Boze, dobrze ze nie zeszlas z tego swiata, bo to chyba moglo sie zle skonczyc.

Jejku, wysiedzieć w pracy nie mogę :/ jeszcze do tego tak mnie podbrzusze boli, że ciężko mi pracować stojąc lub chodząc. Niczym przed @,a jeszcze kupa czasu :(

reklama
No źle się czułam , włosy wypadały garściami , skóra sucha jak papier ścierny , wory pod oczami sine i zwisały . Dokładnie to wyglądałam jak stara babunia.
I to była moja wina ja dopuściłam do tego , każdy mówił idz do lekarza a ja uważałam że poprostu jestem zmeczona bo miałam duzo pracy . Kupowałam kremy pod oczy itd ale nic nie pomagało . Jak poszłam do lekarza to pytali się mnie jak ja funkcjonowalam .

Do góry