G
Gość
Gość
Tak ja biore caly czas.Dziewczyny bierzecie acard podczas staran? Slyszalam ze pomaga przy implantacji. Podzielcie sie opinia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak ja biore caly czas.Dziewczyny bierzecie acard podczas staran? Slyszalam ze pomaga przy implantacji. Podzielcie sie opinia
Ile 100???Dziewczyny moze mi nie uwierzycie ale ja zaszłam w ciaze mając 100 tsh ale niestety jak szybko się zaczęła ciaza tak szybko skończyła dlatego nie warto kombinować i lepiej się skonsultować z lekarzem .
Mozna miec wogole taka wartosc?Ile 100???
Tez sie zastanawiam???Mozna miec wogole taka wartosc?
Boze, dobrze ze nie zeszlas z tego swiata, bo to chyba moglo sie zle skonczyc.Oczywiscie że można ja miałam ;( byłam tam wycięczona , nie miałam na nic siły , serce mi tak waliło i załapałam bardzo wysoką anemię , miałam braki wit b i foliku . To było jakies 2,5 roku temu robiłam badania 5 dni po zabiegu łyżeczkowania