reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Lenaka na pewno pomoże - a swietnie ze juz po pierwszej sesji czujesz sie dobrze bo to wazne zeby sie tez dobrze czuć z terapeuta . A mogę zapytac czy ze względu na starania ta terapia ? A co do bety jak piszą dziewczyny jesu czas na zagnieżdżenie jeszcze :)

reklama
Lenaka jeśli czujesz taką potrzebę to super , że się zdecydowałaś :) Trzymam kciuki :)

A ja w końcu się uporałam z tym tortem :) No prawie, ciasto bananowe gotowe, tylko masa się jeszcze chłodzi, tak, że jeszcze trochę poczekm... Móżdżyłam nad nim już chyba od miesiąca. Bo zamówić nie mogłam mój syn ma potworną alergię na BML i zawsze wolę wiedzieć co jest w w jedzeniu, które mu podaję.

Hime haha dobrze, trzeba było to zrobić, może akurat masz owu jak piszesz :p

Lenkaka po tygodniu od owu nawet beta nic nie pokaże. Przecie zagniezdzanie może nastąpić w 6-12 dniu jeśli się nie mylę.
Trzymam kciuki za terapię.

A ja coś dzisiaj kawy nie mogę dopić ... więc idę po siorbatę ... wstawać dziewoje, pisać :)
Używała któraś multicookera ?

gotuje!! jak jest w domu a ja w pracy to i ziemniaki wstawi i mieso zaszykowane upiecze, frytki zrobi, makowca umie, zupe tez umie zrobic, ale ja wole sama robic w kuchni, bo on sajgon robi hahah

reklama
Do góry