reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Dziewczyny zrobiłam dzisiaj test (24 dzień cyklu) 6 dni przed @ i wyszedł negatywny... myślicie że mogę już uznać że w tym cyklu się nie udało? Czy jeszcze sytuacja może się zmienić?

reklama
Kate Ale cykle jednak mogą się trochę różnic nawet jeśli zazwyczaj miałaś regularne. Ja zawsze czekałam do dnia przed @ albo do @ i wychodziły pozytywne.
Także czekaj ;-)

Dziewczyny! Już drugi cykl z rzędu boli mnie brzuch jak na okres, raczej nie to że boli ale taki typowy przed okresowy dyskomfort, to mogą być bóle owulacyjne?

Zmieniłam umaszczenie, wręcz czarne odrosty zniknęły, blond jest dość ciemniejszy, to znaczy niby to jest słodkie cappucino ale to taki ciemny blond moim zdaniem. A mój chłop jak przyjechał od fryzjera to myślałam, że się na niego rzucę, takie ciacho w nowej fryzurce! :D

reklama
Hej dziewczyny, uspokoiło się to powracam. jak się mają świeżo upieczone mamuśki, jak samopoczucie? Trzymam kciuki za resztę staraczek &&&&&&
Dziś wreszcie udało mi się zrobić wstępne badania, tyle że kompletnie nic z tego nie rozumiem poza tym że wszystko jest w normie. Miałam ogromną nadzieję że w ubiegły weekend Przytulanki były skuteczne i dziś przy okazji robienie badań zrobiłam też bhcg ale wynik nie pozostawia złudzeń, nic z tego bo chyba po tygodniu to by trochę beta skoczyla także doła kompletnego załapałam. Spróbuję wrzucić wyniki, może któraś z Was lepiej je zinterpretuje. Buziaki myszki, miłego wieczoru

Do góry