Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a frytki jakie dobre robi, ja takich nie umiem hahah, bo ja z cienkie robie a on woli grubsze aaa wczoraj mi tak dom wysprzal ach achSzczęściara ... Mój nawet czajnik spalić potrafi ...
super!!! sie postaralMąż zrobił śniadanie... wow, tosty, kiełbaski na ciepło ale wypas tylko ten wypas teraz chce wyjść
Na obiad zrobi mi sajgonki. Eh pewnie też wyjdą...
super!!! sie postaral
Anik to masz dzis wypas
jak samiec chce to potrafiNooo bardzo
no bo faceci sie jakos nie mieszcza w kuchni ze wszystkimLux
Skąd ja to znam hehe ja sie śmieje ze mój gotuje całym sobą - kiedyś jak gotował ja sprzątałam po powrocie z pracy to fronty blat ściany i podłoga do sprzątania
Anik to masz dzis wypas
Hej a powiedz mi przy 25dniach cyklu kiedy miałaś jajeczkowanie?Przy pierwszej ciąży w 25 dniu cyklu już pokazało mi dwie kreseczki