reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Witam, jestem starą użytkowniczką, ale jako że w tym roku będę starać się o rodzeństwo dla mojej dziewięcioletniej córeczki to wróciłam na bb. :)
Narazie przygotowuje się psychicznie bo zaczynamy się starać w marcu dopiero. Miło mi was poznać :)

Witam, jestem starą użytkowniczką, ale jako że w tym roku będę starać się o rodzeństwo dla mojej dziewięcioletniej córeczki to wróciłam na bb. :)
Narazie przygotowuje się psychicznie bo zaczynamy się starać w marcu dopiero. Miło mi was poznać :)

Witaj aniay!:)
lenaka - fajnie że wróciłaś:))

Witam Was ;)
Ja tez jestem starą uzytkowniczka - sierpniowa mama 2010 :)
powracam na bb z nadzieją na rychłe rodzeństwo dla mojej prawie 6 letniej córeczki :)
Póki co 5 cs za Nami i ... cisza.
muszę się przyznać, że regularnie Was podczytuje ... :) ale trochę trwało nim się zmobilizowalam do ujawnienia się :D w grupie jednak raźniej, więc jestem :)
Poproszę o jakiegoś solidnego kopcura, co bym nadziei nie traciła, bo ostatnio coraz częściej mi sie to zdarza ...

Pozdrawiam Was :*

Witam Was ;)
powracam na bb z nadzieją na rychłe rodzeństwo dla mojej prawie 6 letniej córeczki :)
muszę się przyznać, że regularnie Was podczytuje ... :) ale trochę trwało nim się zmobilizowalam do ujawnienia się :D w grupie jednak raźniej, więc jestem :)
Poproszę o jakiegoś solidnego kopcura, co bym nadziei nie traciła, bo ostatnio coraz częściej mi sie to zdarza ...

witaj i masz tu kopa na rozped, by szybko poszlo!!!! powodzenia, uda sie zobaczysz!

Witam Was ;)

Witaj, ja tez stara I swiezynka. Moja coreczka ze stycznia 2007.
Powodzenia w staraniach!

reklama
witam nowe stare staraczki :) tak w grupie raźniej :)

U nas niedziela pod znakiem odpoczynku spaceru. Śniegu spadło troszkę u nas więc wyszliśmy pooglądać.

Do góry