reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Gratulacje wszystkim zaciązonym. :)
umówiłam sie z mężem że bedzie,my sie starac codziennie ale juz 2 dmni nic nie było bo we wtorek była kolęda i ksiądz był na kolacji długo siedzial a wczoraj mój mąz zasnął zanim zdążyłam sie położyć.
i dzis rano pyta: czemu go nie obudziłam :p
sciagnęłam sobie aplikacje na telefon i od dzis niby zaczynaja się płodne 14dc
cykle mam 29 dniowe przważnie
mierzę też temp. i od 3 dni taka sama 36,46 mam nadzieje ze termometr sie nie zepsuł hahah
no nic od dzis dalej starania
teraz siedze wpracy i mam full roboty

reklama
Ruda u nas hitem urodzinowym jest pianinko. Ma mikrofon więc śpiewać można grać lub puszczać piosenki, a jak starsze dziecko to i nuty są żeby zagrało.

Lenaka nie odchodz :-(

Normy w laboratorium są do kitu, powinnaś iść o ile nie bierzesz leków... Tym bardziej jeśli niedługo masz zacząć starania. Jak dla mnie to masz niedoczynność i koniecznie powinnaś o to zadbać... A wierz mi, wiem co mówię, nie leczyłam się kilka lat :( a żniwa tej głupoty zbieram do dziś
ja powtorze tsh i jesli nie spadnie to jade prywatnie do endo, bo przestaje mi sie podobac ten nagly wzrost

Sikulinda Ty zyjesz? w koncu sie odezwalas...co tam u Cb?
Emka no nie przyjal mnie poniewaz stwierdzil, ze za malo bylo szczegolow na skierowaniu, uderzam do innego lekarza, moze sie dostane

ja przestaje miec ochote tu wchodzic, na wszystkicb watkach milo a tu ehh szkoda slow, milego dnia paaaa

Lenaka jak widzisz wszystko jest już pod kontrolą, ja już się nie dam więcej wyprowadzać z równowagi:)
Zresztą musisz przyznać że grzeczna już jestem? Niedługo na forum coś wam fajnego podrzucę, tylko wróć:)

reklama
Do góry