reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Bertha o widzisz dogadałam wlasnie z ta koleżanka i mowi ze ten lekarz jej - zreszta Tomanek - nie mogl tez nic powiedzieć bo podobno miał takie przypadki ze wypuściło jajeczko alw nie chce robić złudzeń i wlasnie kazał przyjść gdyby dostała @'szukać tego ciałka - bo ona akurat ma @ podczas ciazy - w sensie miała w poprzedniej - wiex jednak jej dopowiedział ale nie na 100% a swoją droga dziwne ze po zastrzyku nie pęka ...

Widzisz ja z poprzednia tzn z pierwsza ciąża latałam długo na takie monitoringi i tez gość nigdy nie módl powiedzieć xzy było czy nie ... A wtedy tez na spokojnie psochodzilam so tego :) a sie nie udawało :) wiex nie ma reguły :) choć pamietam jak mnie dołowały negatywne wyniki testów dlatego w pierwszej ciazy tydzień po nie leciałam po kolejny test tylko od razu na betę .

Ale faktycznie fajnie ze ru tyle dziewczyn zachodzi - i dziewczyny wdzesniowexzki to super łaski :) my na naszym forum ciężarówek do dzis dnia jesteśmy mega zżyte :)

Kurcze, ale z ta nazwa zagmatwalam :D

Skaba dzieki ze pytasz :) 9t3d aktualnie jestem na antybiotyku. Samopoczucie takie za przeproszeniem do dupy. Do pracy chodze bo musze, a obecna jestem w wiekszosci tylko cialem.. bo nie mam weny
Wow! Juz 9tydzien minął!!! Ekstra!! Kiedy kolejne usg? Wrzucisz jakieś zdjatko fasolki? :)

Oczywiście zabawki , bo jakże inaczej :-) :) rower, samochodzik itp. nasze mieszkanie już i tak o małym metrażu 46m2 w połowie zajmują zabawki :confused2: Mam ten sam problem, bo chciałam mu coś kupić od nas , a też nie mam pomysłu ...

Skaba chcialabym juz isc na l4 haha, ale moze jakos do marca przetrzymie ;)

Bertha kolejne usg genetyczne 3 lutego. Pierwsza fotke z usg wrzucalam, a drugie to zle ujecie wziela i nie wiele widac glowki :)

No niezle, ja bym sie wkurzyla, no ale coz sila wyzsza. Na mickiewicza bylas w czestochowie? Bo tam jest szpital i jak prad wywala to oni maja soecjalne zasilanie jak w kazdym szpitalu.

Nie, właśnie byłam w innym punkcie. Teraz żałuję no ale cóż jak to się mówi co się odwiedzę to nie uciecze

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry