reklama
claudiaaudia
Fanka BB :)
Wydaje mi sie ze co niektóre tutaj nie znaja swoje ciala nie wiedza kiedy co jest i kiedy maja testowac. Mysla ze jak sie seksily dzisiaj to juz pojutrze zrobia test i wyjdzie. Ludzie opanujcie sie bo wy same doprowadzacie sie do ruiny. Wiem ze jest ciezko bo tez czekalam ale mozna sie naprawde doprowadzić do choroby. Zatrzymac sobie miesiaczke psychika. I wtedy nawet 10 letnie starania wam jie pomoga. Znacie wyniki swpich badan to marsz do dobrego lekarza i czekać zajac sie czyms innym nie tylko mysleniem i odchaczaniem krzyzykow w kalenadrzu do nastepnej owulacji. Wyluzujcie a na pewno kazda z nas zobaczy te kreski.Jezu Emka... Zejdź już z dziewczyn... Odkąd tu jestem zawsze było wesoło, gadałyśmy o wszystkim, o domu, dzieciach, pierdołach. A starania pojawiały się raz na jakiś czas, bo ile można czytać o tym że ktoś na tydzień dwa przed @ testuje, już czuje że piersi bolą, może jeszcze ruchy? To naprawdę jest męczące... Dołączyłam tutaj wiedząc że moje starania mogą pójść różnie, ale od jakiegoś czasu nie ma sensu się tu udzielać jak kiedyś bo nie ma o czym... Skoro na tapecie ciągle są owu, objawy to o czym ja mam pisać? Od jakiegoś czasu atmosfera na wątku strasznie się zmieniła, i moim zdaniem niestety na gorsze. Wcześniej nie były tak bez przerwy poruszane tematy owu i objawów... Można było wręcz czasem odpocząć od tego tematu, a teraz niemal każdy post prawie jest o objawach, i to najczęściej wymyślonych bo takie same są na @ najczęściej.
Dziewczyny, dajmy już spokój, nie ma co się kłócić non stop o to samo. Ruda ma rację, popieram to co mówi, choć nie do każdej z dziewczyn trafia to tak jak do innych... Ja widzę różnicę i to dużą. Tym bardziej dla mnie, która nie ma jak się starać... Wcześniej poruszałyśmy MASĘ innych tematów, a owu i testy były gdzieś obok... A teraz obok są inne tematy a non stop przewijają się tylko testy, objawy, czy mam owulację czy jej nie mam... To męczy i to bardzo...
Wysłane z mojego GT-I9195 przy użyciu Tapatalka
anik.
Mama Krzysia :)
Nie jestem zwolennikiem kłótni. Jak ktos ma coś to piszcie sobie pw... bo potem jest ferment i nie wiadomo - Pisać? Pytać? Ja też bym chciała żebyśmy pisały o wszystkim...
Dobrego przepisu na curry poszukuję
ewix124
Szansa jest ogromna i to ryzyko ze pojawi sie duzo wczesniej niż w pierwszej ciąży. Jestem wlasnie w takiej sytuacji i boje sie jak to bedzieDziewczyny a jak to jest z cholestaza? Jak była w pierwszej ciąży to jest szansa, że w drugiej się pojawi?
zuzanna8704
Anik nie jest powiedziane, że to się powtórzy, ale na pewno powiedz o ty lekarzowi (jeżeli już tego nie zrobiłaś ) bo z pewnością będziesz pod tym kątem kontrolowana.
ewix124
I tu jestes w błędzie. Powtórzy sie na pewno tylko z ta różnica ze moze byc wczesniejAnik nie jest powiedziane, że to się powtórzy, ale na pewno powiedz o ty lekarzowi (jeżeli już tego nie zrobiłaś ) bo z pewnością będziesz pod tym kątem kontrolowana.
EM Ka
Anik a w którym tygodniu wyszła Ci w pierwszej ciazy ?
CzarnaMadzia
Moderatorka
Dziewczyny a jak to jest z cholestaza? Jak była w pierwszej ciąży to jest szansa, że w drugiej się pojawi?
Nie mam pojęcia...
Jeśli chcesz jutro mogę dać Ci przepis na curry z bakłażanem i cukinią?
Tarantina szkoda mi słowa dla Was moze dlatego ze jak ktos sie z Wami nie zgadza to jest nie ok ale na szczęście mam życie w Realu lepsze niz Wasze wzajemne kółeczko adoracji
Powodzenia wszystkim staraczkom i nie dajcie sobie dyktować co Wam wolno pisać co nie .
EM Ka skończ... przestań grać obrońce uciśnionych. Dziewczyny mają własny rozum i zdanie, na pewno się wypowiedzą jak coś będzie im przeszkadzało. Jedyne co potrzeba na tym wątku to świętego spokoju, a Ty jego nie zapewniasz.
Idealnie ujęte to co się ostatnio tutaj dzieje... Choć wydawało mi się że wszystkie tu jesteśmy dojrzałe i mniej więcej coś wiemy już o życiu... Jakbym miała takie podejście to bym od listopada dostała szału... Odkąd podjęliśmy decyzję wszystko jest pod górkę, nawet nie możemy się kochać od dwóch miesięcy i jakoś żyjemy, dajemy sobie radę...Wydaje mi sie ze co niektóre tutaj nie znaja swoje ciala nie wiedza kiedy co jest i kiedy maja testowac. Mysla ze jak sie seksily dzisiaj to juz pojutrze zrobia test i wyjdzie. Ludzie opanujcie sie bo wy same doprowadzacie sie do ruiny. Wiem ze jest ciezko bo tez czekalam ale mozna sie naprawde doprowadzić do choroby. Zatrzymac sobie miesiaczke psychika. I wtedy nawet 10 letnie starania wam jie pomoga. Znacie wyniki swpich badan to marsz do dobrego lekarza i czekać zajac sie czyms innym nie tylko mysleniem i odchaczaniem krzyzykow w kalenadrzu do nastepnej owulacji. Wyluzujcie a na pewno kazda z nas zobaczy te kreski.
Wysłane z mojego GT-I9195 przy użyciu Tapatalka
Nie pomogę, nie umiem gotowaćNie jestem zwolennikiem kłótni. Jak ktos ma coś to piszcie sobie pw... bo potem jest ferment i nie wiadomo - Pisać? Pytać? Ja też bym chciała żebyśmy pisały o wszystkim...
reklama
Czarna, ostatnim razem miałyśmy małe co nieco, nie zawsze się zgadzamy... Ale mam wrażenie ostatnio że piszesz to co ja myślę I to coraz częściejNie mam pojęcia...
Jeśli chcesz jutro mogę dać Ci przepis na curry z bakłażanem i cukinią?
EM Ka skończ... przestań grać obrońce uciśnionych. Dziewczyny mają własny rozum i zdanie, na pewno się wypowiedzą jak coś będzie im przeszkadzało. Jedyne co potrzeba na tym wątku to świętego spokoju, a Ty jego nie zapewniasz.
A przepis ja chętnie, jak już wspomniałam z gotowaniem u mnie słabo, więc wszystko się przyda