reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Ja tak naprawdę nie wiem o co tutaj chodzi ? :-) :)
Strasznie tutaj jest gęsta atmosfera ... Ruda nie odzywałam się nie dlatego, że mnie nic nie interesuje, ale dlatego, że nie jestem w temacie, a nadrobieniem kilkuset stron u nie graniczy z cudem, bo mój skarb jest bardzo absorbujący (tak na marginesie za 4 dni kończy roczek ;-) ;)). Nie chciałabym się wtrącać ani wydawać pochopnych osądów, bo coś tak poczytałam albo z domysłów. Jedno jest pewne, że ten wątek jest aby się wzajemnie wspierać, motywować w staraniach , ale też jest odskocznią od życia codziennego. Wiadomo jesteśmy tutaj anonimowe i można na forum podzielić się wszystkimi sprawami (wedle potrzeb) i pisać o wszystkim i o niczym. Przynajmniej tak myślałam, że taka jest jego idea :confused2:
A tu patrze , kłótnie ...
Wyluzujcie :-D

Jeju jak miło Cię widzieć :)A dziękuję za pamięć, nogi tak jak były niestety...Jedynie co to trochę ta krioterapia coś daje, ale niewiele... Prawie żadnej poprawy nie ma a 15 już kończę rehabilitację....
Lyara spokojnie :) mówiłam Ci, że poprawa może być odczuwalna nawet do 3 tyg po zakończeniu zabiegów :)

Ja tak naprawdę nie wiem o co tutaj chodzi ? :-) :)
Strasznie tutaj jest gęsta atmosfera ... Ruda nie odzywałam się nie dlatego, że mnie nic nie interesuje, ale dlatego, że nie jestem w temacie, a nadrobieniem kilkuset stron u nie graniczy z cudem, bo mój skarb jest bardzo absorbujący (tak na marginesie za 4 dni kończy roczek ;-) ;)). Nie chciałabym się wtrącać ani wydawać pochopnych osądów, bo coś tak poczytałam albo z domysłów. Jedno jest pewne, że ten wątek jest aby się wzajemnie wspierać, motywować w staraniach , ale też jest odskocznią od życia codziennego. Wiadomo jesteśmy tutaj anonimowe i można na forum podzielić się wszystkimi sprawami (wedle potrzeb) i pisać o wszystkim i o niczym. Przynajmniej tak myślałam, że taka jest jego idea :confused2:
A tu patrze , kłótnie ...
Wyluzujcie :-D

Lyara spokojnie :) mówiłam Ci, że poprawa może być odczuwalna nawet do 3 tyg po zakończeniu zabiegów :)
Wiem wiem, ale z tego co mi mówili Ci fizjoterapeuci to ponoć jeden turnus to za mało, że będę musiała pewnie jeszcze raz to samo mieć :)
A co do atmosfery, widzisz, właśnie problem jest taki że tu tematyka jest niemal wiecznie o objawach i staraniach, brakuje właśnie tej odskoczni która tu kiedyś była :(
Ps. Bo zapomnę pewnie, wszystkiego naj dla maluszka :)

Wiem wiem, ale z tego co mi mówili Ci fizjoterapeuci to ponoć jeden turnus to za mało, że będę musiała pewnie jeszcze raz to samo mieć :)
A co do atmosfery, widzisz, właśnie problem jest taki że tu tematyka jest niemal wiecznie o objawach i staraniach, brakuje właśnie tej odskoczni która tu kiedyś była :(
Ps. Bo zapomnę pewnie, wszystkiego naj dla maluszka :)
Dziękuję bardzo :)
Nie wiem jakie masz zabiegi , ale nie wszystkie można powtarzać w krótkim terminie.

Po raz któryś się powtórzę! Nie dziwcie się, że większość opuszcza ten wątek skoro cały czas tu jest o objawach, betach, testach, plamieniach itp itd. Większość, które się starają chcą odpocząć od tego tematu! Bo myślenie o tym w kółko nic nie daje. Nie którzy chcą od tego odpocząć!

Przykro mi, że wątek, który założyłam się tak rozpada bo chciałam stworzyć fajne miejsce na forum i mimo, że mi się udało zajść w ciążę w końcu to myślałam, że będą tutaj zaglądała i dyskutowała z wami na inne tematy, ale co ja mam tu pisać jak wy ciągle mówicie o objawach, bólach piersi. Ja już nie mam tych wszystkich "objawów" mogłabym wam w kółko pisać, że jestem zmęczona, mdli mnie, brzuch mnie boli, ale zaraz któraś z was by mi zarzuciła, że gdzie ja tu wylatuje cały czas z objawami ciążowymi jak tu same staraczki, więc pomyślcie o innyh. Nie każda chce w kółko czytać i myśleć o jednym nawet jak się stara o dziecko. Nie które chcą od tego tematu "ucieć".

Emka, wydaje mi się, ze skoro każdy ma prawo pisać na co ma ochotę, to nie widzę problemu w tym co pisze ruda z Czarną. mało tego, ja się z nimi zgadzam, bo wybaczcie, starania staraniami, ale tutaj nie pisze się o niczym innym tylko o objawach, owulacjach, bólach, testach. Jeszcze jak czytam, ze ktoś testuje 10 dni przed @ to już w ogóle. Przez takie pisanie laski się nakrecaja, a później rozczarowanie, ale w sumie to tylko na własne życzenie. Takie jest moje skromne zdanie.skoro jedne piszą o staraniach, ktoś o pracy, to czemu ktoś nie może napisać, ze cos mu się nie podoba ?Poza tym po co wałkować w kółko jedno i to samo?
No kolejny raz sie zgadzam :) wyladujjecoe na zamknietym w psychiatryku kolyszac sie do przodu i gadajac dwie kreski, owulacja,

Wysłane z mojego GT-I9195 przy użyciu Tapatalka

Tarantina szkoda mi słowa dla Was moze dlatego ze jak ktos sie z Wami nie zgadza to jest nie ok :) ale na szczęście mam życie w Realu lepsze niz Wasze wzajemne kółeczko adoracji :)

Powodzenia wszystkim staraczkom i nie dajcie sobie dyktować co Wam wolno pisać co nie .

reklama
Do góry