reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Czarna zgadzam sie z Wami ze skupianie sie tylko na objawach nie jest ok ale trochę empatii skoro ktos o tym pisze albo pyta to widocznie ma taka potrzebę i wypadałoby to uszanować a nie jechać. A co do wyrażania swojego zdania - umowmy sie cieżko to zrobić skoro wchodzicie potem na człowieka :) ale nie wazne :)

reklama
Czarna zgadzam sie z Wami ze skupianie sie tylko na objawach nie jest ok ale trochę empatii skoro ktos o tym pisze albo pyta to widocznie ma taka potrzebę i wypadałoby to uszanować a nie jechać. A co do wyrażania swojego zdania - umowmy sie cieżko to zrobić skoro wchodzicie potem na człowieka :) ale nie wazne :)

Ale ja po nikim nie jadę. Kurde EM Ka o co Ci chodzi bo ja już się gubię... Nic nikomu nie zrobiłam. Jedyne osoby z którymi się kłóciłam to Ty i Bertha... Uwagę zwróciłam mamieNadii i Lyarze, zresztą z nimi sprawa załatwiona.
W co Ty grasz? Mówisz o tym że każda może tu pisać o czym chce. Czemu mi i Rudej nie pozwalasz? Nawet jak wypowiadamy się kulturalnie i z pełną empatią Ty i tak na nas wjeżdżasz. Czy nie jest tak, ze po prostu Ty masz z nami problem? Ja sobie tu pisze raz na jakiś czas i nie komentuje Twoich postów,a Ty musisz mój każdy zjechać.

bylam u neurologa, nie przyjal mnie, bede uderzac do innego
Happy moje gratulacje Kochana!!!! a co do lekow to ja nie choruje na tarczyce i nic nie przymuje, pierwszy raz mi taki wysoki wynik wyszedl i sie zmartwilam

bylam u neurologa, nie przyjal mnie, bede uderzac do innego
Happy moje gratulacje Kochana!!!! a co do lekow to ja nie choruje na tarczyce i nic nie przymuje, pierwszy raz mi taki wysoki wynik wyszedl i sie zmartwilam
To zapewne bedzie ci potrzebne skierowanie do endokrynologa a on ci zaleci odpowiednia dawke euthyroxu lub jakiegos zamiennika. Mi w dwa miesiace zbil tsh z 3.05 do 1.55 takze glowa do gory !

Ale news!! Super! Gratulacje!! :):) to juz mamy 5 wrzesniowek chyba :):):)
Sama jestem w szoku. Zrobilam test spojrzalam patrze 1 krecha. Bylam pewna ze nic z tego poszlam myc zeby spojrzalam w lustro i klnelam na los ze tak mnie oszukuje z spozniajaca sie @ ze znowu glupia uwierzylam. Wrocilam po 2 minutach i dojrzalam ! Jeszcze nikomu nie powiedzialam nawet m.
Nie czuje sie ciazowo nawet cycki mnie nie bola

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry