reklama
mamaNadii2
Fanka BB :)
A u mnie zawital okres taki jaki ma byc czyli skrzepy itd. Od nastepnego miesiaca wyluzowywuje i zadnych testow owulacyjnych bo przezciez tak zaszlam w pierwsza ciaze od razu teraz za bardzo sie nakrecalam niepotrzebnie no chyba ze faktycznie w czyms lezy problem
anik.
Mama Krzysia :)
Witajcie dziewuszki Anik, dobrze ze sa mdłości, To na pewno ciąża i masz juz czarne na białym ja tam zazdroszczę tych mdłości
Nie skarze się ciesze się, że są a, że trochę pomęczyć to trudno
MamaNadii - mam nadzieję, że kolejny cykl będzie owocny
Hej kochane Wczoraj wzięłam ten duphaston a dzisiaj rano jakby słabsze krwawienie Może to zadziała
Anik- zazdroszczę mdłości Dzisiaj zaczynam też wreszcie brać żelazo, może trochę lepiej się poczuję. Dostałam wczoraj takie z kwasem foliowym więc się przyda od razu
Powiem wam że jestem przerażona przeprowadzką... Mój ma tu stałą pracę, co prawda zarobki gorsze,ale stała... Tam mój brat cioteczny ma mu załatwić u siebie w firmie, ale nie wiem czy można mu zaufać... Ehh będę musiała postawić wszystko na jedną kartę... Obaw mam dużo, ale bardzo bym chciała wrócić na stare śmieci
Anik- zazdroszczę mdłości Dzisiaj zaczynam też wreszcie brać żelazo, może trochę lepiej się poczuję. Dostałam wczoraj takie z kwasem foliowym więc się przyda od razu
Powiem wam że jestem przerażona przeprowadzką... Mój ma tu stałą pracę, co prawda zarobki gorsze,ale stała... Tam mój brat cioteczny ma mu załatwić u siebie w firmie, ale nie wiem czy można mu zaufać... Ehh będę musiała postawić wszystko na jedną kartę... Obaw mam dużo, ale bardzo bym chciała wrócić na stare śmieci
Hej dziewczęta
Anik moje ogromne gratulacje - czułam, że wyjdą 2 krechy
Karolina super, że beta wskazała za ciąże - teraz masz czarno na białym
Ahh mało mnie tu ... Ale nie mam czasu. Praca, dom, praca, dom i tak w kółko. Od dziś zaczynam popoludniowki, także calkowita zalamka. Córcia już płacze, ze znowu więcej mnie nie będzie niż będę
Ja cierpliwie czekam na @. Wiem, ze przyjdzie. Co miesiąc NIE CZEKAŁAM na nią i zawsze robiła mnie w konia. Więc teraz w konia zrobię ją ja co tu dużo gadać ... może za mocno pragnę tej ciąży, drugiego dziecka i dlatego tyle to trwa. Coraz częściej łapie się na tym, ze myślę, iż coś jest nie tak. Że może jakieś problemy mam, sama nie wiem. Wiem tylko, ze po tylu miesiącach i tak znowu zobaczę jedną kreskę, więc nawet nie testuje. Oby do czerwca. Jak nie zaciaze to udam się do gina, tak jak mi kazał.
Za wszystkie testujace trzymam kciuki. Bardzo mocno trzymam. I póki co chyba odpuszczam forum. Może innym pomaga ... mnie nie. Za dużo mnie to kosztuje. Za dużo myślenia. Porównywania. Mam wrażenie, ze swiruje. Wariuje. A to nie tak ma być. Nie tak ... owulacje, śluzy, bóle, kłucia, testy, bety ... Nie, nie ... Ja pasuje
Dlatego dziewczyny życzę Wam powodzenia ! Wszystkim Wam i każdej z osobna. Oby każda ujrzała tą wymarzoną, drugą kreskę. Miło było Was poznać, naprawdę :*
Pa pa :*
Ahh mało mnie tu ... Ale nie mam czasu. Praca, dom, praca, dom i tak w kółko. Od dziś zaczynam popoludniowki, także calkowita zalamka. Córcia już płacze, ze znowu więcej mnie nie będzie niż będę
Ja cierpliwie czekam na @. Wiem, ze przyjdzie. Co miesiąc NIE CZEKAŁAM na nią i zawsze robiła mnie w konia. Więc teraz w konia zrobię ją ja co tu dużo gadać ... może za mocno pragnę tej ciąży, drugiego dziecka i dlatego tyle to trwa. Coraz częściej łapie się na tym, ze myślę, iż coś jest nie tak. Że może jakieś problemy mam, sama nie wiem. Wiem tylko, ze po tylu miesiącach i tak znowu zobaczę jedną kreskę, więc nawet nie testuje. Oby do czerwca. Jak nie zaciaze to udam się do gina, tak jak mi kazał.
Za wszystkie testujace trzymam kciuki. Bardzo mocno trzymam. I póki co chyba odpuszczam forum. Może innym pomaga ... mnie nie. Za dużo mnie to kosztuje. Za dużo myślenia. Porównywania. Mam wrażenie, ze swiruje. Wariuje. A to nie tak ma być. Nie tak ... owulacje, śluzy, bóle, kłucia, testy, bety ... Nie, nie ... Ja pasuje
Dlatego dziewczyny życzę Wam powodzenia ! Wszystkim Wam i każdej z osobna. Oby każda ujrzała tą wymarzoną, drugą kreskę. Miło było Was poznać, naprawdę :*
bertha
A gdzie sie przeprowadzasz? Do większego czy mniejszego miasta? Wracasz na stare śmiecie, czyli gdzieś bliżej rodzinki?Hej kochane Wczoraj wzięłam ten duphaston a dzisiaj rano jakby słabsze krwawienie Może to zadziała
bertha
Będzie dobrze! Trzymam kciuki. Mysle ze wyluzowania pomożeA u mnie zawital okres taki jaki ma byc czyli skrzepy itd. Od nastepnego miesiaca wyluzowywuje i zadnych testow owulacyjnych bo przezciez tak zaszlam w pierwsza ciaze od razu teraz za bardzo sie nakrecalam niepotrzebnie no chyba ze faktycznie w czyms lezy problem
Mega długa historia że tak powiem, ale prawie 2 lata temu przeprowadziłam się ze śląska pod warszawę, poznałam tu kogoś... Ale brakuje mi tamtych znajomych, rodzina moja też bliżej u której jak widać mam wsparcie tu mieszkają rodzice mojego, ale oni mnie nie lubią więc mają nas w d... Odkąd zamieszkaliśmy razem nawet nie chcieli nas odwiedzić...A gdzie sie przeprowadzasz? Do większego czy mniejszego miasta? Wracasz na stare śmiecie, czyli gdzieś bliżej rodzinki?
No i tam na miejscu mam też najważniejszą osobę w moim życiu... Za którą strasznie tęsknię a widuję bardzo rzadko ze względów finansowych Dlatego chcę tam wrócić...
CzarnaMadzia
Moderatorka
Hej dziewczęta
Sperare - może nie warto odchodzić tylko po prostu troszkę odpuścić? Wpadaj czasami do nas i opowiadaj co u Ciebie, może to wątek "Staraczki na 2016" ale to nie znaczy że mamy rozmawiać tylko i wyłącznie o ciąży, zwariować można W końcu z wątku "Staraczki na 2016" trzeba będzie zmienić tytuł na "Wariatki na 2016"
A u mnie zawital okres taki jaki ma byc czyli skrzepy itd.
Od następnego miesiąca wyluzo i zadnych testow owulacyjnych bo przezciez tak zaszlam w pierwsza ciaze od razu teraz za bardzo sie nakrecalam niepotrzebnie no chyba ze faktycznie w czyms lezy problem
Wydaje mi się że przez niepotrzebne napięcie ten okres tak przychodził... i nie chciał się rozkręcić. Za dużo nerwów, testów i objawów. Przyszły cykl niech będzie na luzie i bez tej całej nerwowej otoczki a wszystko będzie ok i na pewno sie uda. Psychika jest najważniejsza! Musisz bardzo dbać o siebie i swoje samopoczucie, śmiej się, rozmawiaj o pierdołach, nie myśl o ciąży i owulacji. Czasami z ciążą trzeba się pobawić w chowanego, udawać że jej nie widzisz mimo że dokładnie wiesz gdzie się schowała. Nie wiem czy ktoś zrozumie sens tego porównania
reklama
EM Ka
Mamanadii szkoda
Sperare dawaj znac jak bedą 2 kreski
Sperare dawaj znac jak bedą 2 kreski