reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Rety dziewczyny gratuluję pozytywnych testów, teraz życzę wam dużo spokoju by fasolki mogły zdrowo rosnąć
Trzymam kciuki za pozostałą resztę i przeganiam wszystkie @ precz
Kurczę miałam w opanowaniu czekać na termin spodziewanej @ bo oczywiście nie chcę jej dostać, a ja już dzisiaj przez wszystkie możliwe apki przeliczalam jakie jest prawdopodobieństwo że zaszlam w ciążę. No istna wariatka. Z aplikacji wynika że jest to więcej niż pewne... Pożyjemy zobaczymy, pewnie nie wytrzymam i zatestuje wcześnie. Po poniedziałkowym niewielkim różowym plamieniu już nic podobnego się nie pojawiało. Dalej biorę folik i czekam. Chyba zaczynam zwariować. Na szczęście jutro a w zasadzie dzisiaj pierwsza wizyta u psychoterapeutki, liczę że mi pomoże poukładać wszystko w głowie.
Trzymajcie się myszeczki dobrej nocy.

Dzień dobry.

Chłopcy zbierają się do przedszkola. A ja walczę z mdłościami. Jest strasznie - w pierwszej ciąży tego nie miałam. Do tej pory raczej je w ciszy przesypialam/przelezalam ale dzisiaj musiałam wstać i jest po prostu masakra...

Witam się z rana :)
Gratuluję dziewczyny!!!!
anik ...polecam suche suchary :)

Wow, a ja nawet nie wiem jak mam liczyć ten cykl, pobolewa mnie dół brzucha, śluzu jakby mniej i jest biały... tak sobie wyliczam i w ciemno obstawiam, że jestem już 4 albo 5 dzień po owu ...ból owulacyjny miałam w zeszły czwartek jeszcze na końcówce okresu.. nie wiem jak to liczyć, czyli w piątek mogła byś owu tak ?albo w sobotę ehh ...
Wedle starego cyklu 28-dniowego jeszcze powinnam być w okresie płodności a owulka jeszcze nie nastała ... i bądz tu człowieku mądrym ...:sorry:
Wychodzi mi z obliczeń, że obecny cykl będzie 20 - 21 - dniowy, czyli znowu w styczniu będę mieć @ ...ale to zakręcone...

Lenkaka kiedy masz mieć @?

Anik nie możesz doprowadzać do stanu głodu. A jak już masz to ja piłam filiżankę kawy. Mi lekarz pozwolił. Ja miałam rano stronie długo mdłości i śniadanie musiałam wmuszac na siłę.

Dzięki dziewczyny.
Mdłości mam już jakiś czas tylko sobie wmawialam, że to nie to...
Leżę w łóżku i nawet nie mam sił zejść na dol do kuchni. Nie wiem ale jedynie wcisnę chyba ogórka konserwowego w siebie - ostry smak wiec liczę, że zostanie na dłużej

reklama
Do góry