reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Witam!
Jestem tu " nowa".
Dziś rano (1 dzień przed @) zrobiłam test. Wyszedł pozytywny. Hurrra!
Będzie to nasze drugie dziecko i nie myślałam, że tak szybko się uda. Jestem w szoku.
Cześć Acgug! Gratulacje!!
To juz na wątek ciążówek wrześniówek sie zapisuj!! Z naszego wątku w tym miesiącu juz chyba 4 dziewczyny sa na wrzesniowkach :)

Strawbelka - no u mnie tez to przypominalo poczatek okresu wiec myslalam ze nadejdzie ...choc moze jeszcze nadejsc a bolal cie brzuch jak na @ ?
Pierwszym razem tak, ale bylam swiezo po wypaleniu nadzerki, jakis tydzien od i nie wiem od czego brzuch bolal. Drugim razem nie pamietam czy bolal brzuch ale bylam pewna na 100% ze to @ bo pol dnia przeryczalam

reklama
Acgug super gratulacje :)

Ann moze byc plamienie czasem nawet kobiety myła to z okresem.

Mamanadii mnie w obu ciążach brzuch bolał
Jak na @- tylko ze w obu miałam krwiaki nie wiem czy to ma jakies znaczenie ale ja nie miałam plamien.

Do góry