reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Witam!
Jestem tu " nowa".
Dziś rano (1 dzień przed @) zrobiłam test. Wyszedł pozytywny. Hurrra!
Będzie to nasze drugie dziecko i nie myślałam, że tak szybko się uda. Jestem w szoku.
Cześć Acgug! Gratulacje!!
To juz na wątek ciążówek wrześniówek sie zapisuj!! Z naszego wątku w tym miesiącu juz chyba 4 dziewczyny sa na wrzesniowkach :)

Strawbelka - no u mnie tez to przypominalo poczatek okresu wiec myslalam ze nadejdzie ...choc moze jeszcze nadejsc a bolal cie brzuch jak na @ ?
Pierwszym razem tak, ale bylam swiezo po wypaleniu nadzerki, jakis tydzien od i nie wiem od czego brzuch bolal. Drugim razem nie pamietam czy bolal brzuch ale bylam pewna na 100% ze to @ bo pol dnia przeryczalam

reklama
Acgug super gratulacje :)

Ann moze byc plamienie czasem nawet kobiety myła to z okresem.

Mamanadii mnie w obu ciążach brzuch bolał
Jak na @- tylko ze w obu miałam krwiaki nie wiem czy to ma jakies znaczenie ale ja nie miałam plamien.

Do góry