mamaNadii2
Fanka BB :)
No wlasnie u mnie byla mala plamka jasnorozowa wraz ze sluzem i do tej pory nic.Bedzie to bedzie juz gotowa na okres takze moze przyjsc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ile dpo to było?Ja raz mialam plamke krwi, drugim razem plamilam caly dzien i histerie odstawilam ze to zaburzenia hormonalne i ze miesiaczke wczesniej dostalam, to wygladalo jak poczatek@
Trzymam kciuki zeby @ nie przyszlaNo wlasnie u mnie byla mala plamka jasnorozowa wraz ze sluzem i do tej pory nic.Bedzie to bedzie juz gotowa na okres takze moze przyjsc
Cześć Acgug! Gratulacje!!Witam!
Jestem tu " nowa".
Dziś rano (1 dzień przed @) zrobiłam test. Wyszedł pozytywny. Hurrra!
Będzie to nasze drugie dziecko i nie myślałam, że tak szybko się uda. Jestem w szoku.
Ja zawsze mialam 10 dni od owu. Ale to indywidualna sprawa, u innych moze byc wczesniej albo pozniej. Zagniezdzanie nastepuje od 7-12 dnia po owu.A ile dpo to było?
Ciaze, pisalam ze mialam 2 razy plamienia implantacyjneStrawbelka - i co z tych krwawien wymikalo? Okres ?
Pierwszym razem tak, ale bylam swiezo po wypaleniu nadzerki, jakis tydzien od i nie wiem od czego brzuch bolal. Drugim razem nie pamietam czy bolal brzuch ale bylam pewna na 100% ze to @ bo pol dnia przeryczalamStrawbelka - no u mnie tez to przypominalo poczatek okresu wiec myslalam ze nadejdzie ...choc moze jeszcze nadejsc a bolal cie brzuch jak na @ ?