reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
No ja już i tak w tym cyklu pewnie mogę zapomnieć, bo wg kalendarzyka to dziś powinnam mieć owu a ja nadal krwawię... Na usg też nic mądrego gin nie wynalazł jedynie że błona się ładnie odbudowała 5mm chyba czy jakoś tak, torbiel nadal jest więc szału nie ma :/ nie dopytałam o pęcherzyk w sumie czy jakiś jest... Ehh no trudno
Lyara, ja brałam duphaston w trakcie starań - po owu sie bierze 10 dni zeby wspomoc naturalny progesteron. ALe tez wiem ze biorą dziewcyzny na wyregulowanie cyklu jak @ nie przychodzi.
Mi tez gin dał w pierwszym cyklu po zabiegu zeby sie ładnie złuściła śluzówka. Wiec w drugiej fazie cyklu brałam 10 dni.

Ostatnia edycja:
Anik o to pięknie Wam sie udało :)

Mamanadii a możliwe ze to krwawienie związane z zahbiezdzenien ?
O czyli możliwe bo doczytałam :)
To czekamy jutro na jakiś test?:)

Gaba przykro mi :(

Ann dzieki byłabym na jakimś szkoleniu wlasnie wróciłam padam :)

Emka - no nie wiem wlasnie przy zagniezdzaniu czyli tym plamieniu brzuch nie boli a mnie boli jak na @ od rana.Narazie nic sie nie pojawia ale to pewnie kwestia czasu.

Witam!
Jestem tu " nowa".
Dziś rano (1 dzień przed @) zrobiłam test. Wyszedł pozytywny. Hurrra!
Będzie to nasze drugie dziecko i nie myślałam, że tak szybko się uda. Jestem w szoku.

Dziewczyny ale ja czytałam że zagniezdzanie to tylko może być mala plamla, smuga czasami nawet nie zauważalna. Dobrze myślę? Nie wiem na sto procent bo u mnie w obu ciazach tego nie było.

Emka to odpoczywaj :-)

Tez kocham góry.... Od 29-31 stycznia zarezerwowalam nam pobyt w Kościelisku w apartamencie w pokoju z widokiem na gory ( tego mi trzeba )
My 16-18 stycznia atakujemy Krunice Zdroj na narty bo to rzut beretem od nas ;)
W gory chodzimy z Pttk ale latem bo jest grupa specjalnie dla rodzin z dzieckiem i nawet 3 latki chodza z nami w Tatry ;)

reklama
Dziewczyny ale ja czytałam że zagniezdzanie to tylko może być mala plamla, smuga czasami nawet nie zauważalna. Dobrze myślę? Nie wiem na sto procent bo u mnie w obu ciazach tego nie było.

Emka to odpoczywaj :-)
Ja raz mialam plamke krwi, drugim razem plamilam caly dzien i histerie odstawilam ze to zaburzenia hormonalne i ze miesiaczke wczesniej dostalam, to wygladalo jak poczatek@

Do góry