L
Lad
Gość
No i może nie tak, że bez matury ciężko jak bez po prostu średniego wykształcenia co najmniej.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lyara, ja brałam duphaston w trakcie starań - po owu sie bierze 10 dni zeby wspomoc naturalny progesteron. ALe tez wiem ze biorą dziewcyzny na wyregulowanie cyklu jak @ nie przychodzi.No ja już i tak w tym cyklu pewnie mogę zapomnieć, bo wg kalendarzyka to dziś powinnam mieć owu a ja nadal krwawię... Na usg też nic mądrego gin nie wynalazł jedynie że błona się ładnie odbudowała 5mm chyba czy jakoś tak, torbiel nadal jest więc szału nie ma :/ nie dopytałam o pęcherzyk w sumie czy jakiś jest... Ehh no trudno
Anik grarulacje. A skad jestes bo ja do gor tez mam bliskoNo my wakacje raczej u siebie spędzimy alw w górach to podobno jak wakacje
Ewentualnie gdzieś tu blisko - Zakopane czy coś na weekend
My 16-18 stycznia atakujemy Krunice Zdroj na narty bo to rzut beretem od nasTez kocham góry.... Od 29-31 stycznia zarezerwowalam nam pobyt w Kościelisku w apartamencie w pokoju z widokiem na gory ( tego mi trzeba )
Ja raz mialam plamke krwi, drugim razem plamilam caly dzien i histerie odstawilam ze to zaburzenia hormonalne i ze miesiaczke wczesniej dostalam, to wygladalo jak poczatek@Dziewczyny ale ja czytałam że zagniezdzanie to tylko może być mala plamla, smuga czasami nawet nie zauważalna. Dobrze myślę? Nie wiem na sto procent bo u mnie w obu ciazach tego nie było.
Emka to odpoczywaj :-)