No ja już i tak w tym cyklu pewnie mogę zapomnieć, bo wg kalendarzyka to dziś powinnam mieć owu a ja nadal krwawię... Na usg też nic mądrego gin nie wynalazł jedynie że błona się ładnie odbudowała 5mm chyba czy jakoś tak, torbiel nadal jest więc szału nie ma :/ nie dopytałam o pęcherzyk w sumie czy jakiś jest... Ehh no trudno
reklama
L
Lad
Gość
U mnie dzisiaj 8 dzień cyklu i śluz niby rozciągliwy ale taki jednak bardziej lekki i przeźroczysty. Hmm ciekawe kiedy i czy w ogóle będzie w tym cyklu owulacja. Może jutro uda mi się zmierzyć temperaturę, bo dzisiaj to na śpiąco walczyłam z termometrem, tak mi mówił mój ukochany, śmiał się że mnie, że coś tam mamrotałam, włączałam i wyłączałam termometr aż go w końcu rzuciłam na stolik nocny. Eh nerwus ze mnie nawet jak śpię. [emoji14]
Drogi moczowe odpuściły, wymoczyłam się w gorącej wodzie i przeszło.
Jakoś tak ostatnio oglądam na wspólnej i teraz przeżywam bo ta jedna urodziła bliźnięta ale chłopczyk urodził się za martwicą miał tylko 2 punkty Apgar i zmarł... Ehh
Do tego jeszcze Piotrek mi mówił, że w telewizji mówili o tej parze co facet bestialsko pobił dwulatka na śmierć bo ta baba go zdenerwowała, czaszkę połamał maluszkowi. Mają obydwoje dostać dożywocie. Zabić takich! Ehh masakra!
Jakoś tak ostatnio oglądam na wspólnej i teraz przeżywam bo ta jedna urodziła bliźnięta ale chłopczyk urodził się za martwicą miał tylko 2 punkty Apgar i zmarł... Ehh
Do tego jeszcze Piotrek mi mówił, że w telewizji mówili o tej parze co facet bestialsko pobił dwulatka na śmierć bo ta baba go zdenerwowała, czaszkę połamał maluszkowi. Mają obydwoje dostać dożywocie. Zabić takich! Ehh masakra!
G
Gość
Gość
Lyara ja nie pomoge, dziwna sprawa z tym krwawieniem, sluchaj sie lekarza i bedzie dobrze.
anik.
Mama Krzysia :)
Żadna z was nie brała tego duphastonu?
Ja tylko w pierwszej ciąży na podtrzymanie.
Ann_
Fanka BB :)
Aha to razem z narzeczonym mieszkacie. Pomyślałam że sama i tak myślę jak się staracie hehe. Fajnie ze masz tolerancyjnych rodziców. Ale jakieś liceum czy szkole robisz, maturę? :-)Tak mieszkamy z rodzicami. Na początku sceptycznie do tego podeszli, ale na spokojnie wytłumaczyłam co i jak a moja mama dokładnie wie jak wygląda moja sytuacja z płodnością bo sama miała z tym problemy. Wiesz też inaczej patrzą na mnie bo nie jestem taką typową nastolatką co by tylko imprezowała i 'carpe diem'.
Nawet nie myśl że to twoja wina. 30% poronien jest samoistnychze moze cos dzwignelam, ze moze za duzo pracowalam no wiesz
Tak to że modlisz się po swojemu jest najważniejsze.Ann dlatego jak chcę isc do kościoła to idę wtedy kiedy jest pusty i sobie siadam i się modlę .
Każda z nas ma swoje odczucia co to kościoła i księdza . A dzieki księdzą ten kościół staje się coraz mniejszy .
Och szkodaU mnie @ w całej okazałości zawitała rano.
Ja mam podobny śluz to raczej taki mniej płodny. Zresztą ja czekam na dużą ilość bo wiem ze mój organizm taki produkuje zawsze przed owu a na razie brak ;-)U mnie dzisiaj 8 dzień cyklu i śluz niby rozciągliwy ale taki jednak bardziej lekki i przeźroczysty. Hmm ciekawe kiedy i czy w ogóle będzie w tym cyklu owulacja. Może jutro uda mi się zmierzyć temperaturę, bo dzisiaj to na śpiąco walczyłam z termometrem, tak mi mówił mój ukochany, śmiał się że mnie, że coś tam mamrotałam, włączałam i wyłączałam termometr aż go w końcu rzuciłam na stolik nocny. Eh nerwus ze mnie nawet jak śpię. [emoji14]
L
Lad
Gość
Ja brałam duphaston na wywołanie miesiączki. Głównie on jest na wywołanie i na podtrzymanie ciąży. Tutaj jest opis a raczej ulotka https://www.doz.pl/leki/p2481-Duphaston
L
Lad
Gość
Aha to razem z narzeczonym mieszkacie. Pomyślałam że sama i tak myślę jak się staracie hehe. Fajnie ze masz tolerancyjnych rodziców. Ale jakieś liceum czy szkole robisz, maturę? :-)
Ja mam podobny śluz to raczej taki mniej płodny. Zresztą ja czekam na dużą ilość bo wiem ze mój organizm taki produkuje zawsze przed owu a na razie brak ;-)
Ja zawaliłam szkołę przez stratę dziecka, no i tamten rok był do kitu, jakoś nie chciałam wychodzić do ludzi. W październiku chciałam się zapisać do szkoły ale było za poźno. Także w tym roku ponownie się zapisuje do LO, później matura oczywiście, no i jak się to uda to do policealnej, albo na informatyka, albo ochrona fizyczna osób i mienia.
Ann_
Fanka BB :)
Dobrze ze chcesz się uczyć bo wiesz ze bez matury to ciężko :-)Ja zawaliłam szkołę przez stratę dziecka, no i tamten rok był do kitu, jakoś nie chciałam wychodzić do ludzi. W październiku chciałam się zapisać do szkoły ale było za poźno. Także w tym roku ponownie się zapisuje do LO, później matura oczywiście, no i jak się to uda to do policealnej, albo na informatyka, albo ochrona fizyczna osób i mienia.
Będziesz młoda mądra mama ;-)
Emka hej co u Ciebie? :-*
reklama
L
Lad
Gość
Już doświadczam tego, jak patrzą na mnie pracodawcy jak zanoszę CV. Taki wzrok "Leniwa, bezrobotna, nie ma szkoły. Pewnie gamoń, nic nie potrafi, nie chciało jej się w końcu chodzić do szkoły." Ale najważniejsze do zacząć od początku, no i nie poddawać się.Dobrze ze chcesz się uczyć bo wiesz ze bez matury to ciężko :-)
Będziesz młoda mądra mama ;-)
Emka hej co u Ciebie? :-*