Karolina93
Fanka BB :)
I jeśli to tez sie liczy to wkurwa szybko łapie cos w ostatnich dniach szczególnie na mojego xD
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja osobiście uważam, iż każda niech sie wygada na temat, który ja dręczy a nie ze sie bedzie obawiała jakikolwiek temat poruszyć bo, któraś dobitnie stwierdziła ze ma albo uważa ze ma byc inaczej :-) co nie wejdę to którejś nie pasuje poruszany temat... Zaczyna sie tu tworzyć momentami negatywna atmosfera. I niepotrzebnie.
no wlasnie jak napisalam swoja wiadomosc to Ty wstawilas swoja heheh, juz wszystko jasne hhehe, a co do ciazy to wiesz testy nie klamia, wiecKochana chyba sie nie zrozumiałysmy, główny celem mojej "przemowy" było by każda poruszała dręczące ja tematy. Tyle i nic więcej :-) czy to o śluzie czy teściowej:-) wszystko jedno :-) po prostu Avik wpasowała częścią opisu w moje zdanie :-) pamiętajcie, ze uwielbiam Was wszystkie !! Z chęcią sie dowiem co u Was i w razie możliwości pomogę dobra rada na jakis problem co do ciazy, o ile w niej jestem:-) to cycki bolą :-) i czuje sie tam na dole jakaś tkliwa :-)
ja trzymam Twoja strone, bo uwazam tak samo jak TyDobra koncze temat bo widze, ze nie do końca rozumiecie. Zaraz wyjdzie, ze ja negatywnie nastawiona i wam czegoś zabraniam, a ze dzisiaj hormony mi buzuja to nie chce wybuchnąc.
Udanych starań, życzę wszystkim wam abyście szybko ujrzały dwie kreski.
Mnie po prostu myslenie cały czas o jednym by wykończyło psychicznie. Baj.
AmenA gdzie tu ktoś sie czepia? Mowa tylko o tym że nie ma sensu ciagle gadać o objawach, testach, owulacjach itp. bo to tworzy niepotrzebne napięcie. Chyba jesteśmy kobietami a nie maszynkami to rodzenia dzieci... nasza psychika też jest ważna. No chyba że ktoś się chce zablokować, bo im więcej o tym myślisz tym bardziej się blokujesz.
Myślenie w kółko o dziecko może doprowadzić do szaleństwa. Tu na forum nie ma jakiegoś wyścigu szczurów, która pierwsza zajdzie i ile w tym miesiącu będzie w ciąży. Każdej czas nadejdzie.
Avik - chyba mnie nie zrozumiałaś.
Jutro z samego rana lecę na betke :-) uwielbiam Cię kobitko wiesz?no wlasnie jak napisalam swoja wiadomosc to Ty wstawilas swoja heheh, juz wszystko jasne hhehe, a co do ciazy to wiesz testy nie klamia, wiec
nawzajem ♥ bede czekac na wyyyysoooooka bete!!!!Jutro z samego rana lecę na betke :-) uwielbiam Cię kobitko wiesz?
Ale od co najmniej 50 stron jak nie 100 nie widze tu innego tematu jak bol jajnikow, kolejny test ciazowy i inne objawy ciazowe. Nie wiem moze jestem jakas dziwna, ale dla mnie robienie testu 10 dni przed @ to jakis kosmos. Staralam sie rok o dziecko, ale nigdy bym nie pomyslala, zeby zaczac robic testy 10 dni przed okresem i robic je codziennie. Tez sie nakrecalam i myslalam,ze przesadzam, ale teraz widze, ze az tak zle nie bylo.Chyba my wszystkie sie nie zrozumiałysmy :-) ale tekst o maszynach do rodzenia dzieci mnie zaskoczył, nie ukrywam :-) ja, podejrzewam jak większość z nas na tym forum, jest turaj bo CHCE tego maleństwa :-) kochane nie ma co już drążyć tematów bo od takich wymian zdań łatwo przejść do sprzeczki a to nie było moim zamiarem :-)