reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Tak, masz rację, ale niektóre dziewczyny w tym i ja, są nowe na forum i jesli wchodzą na takie forum to właśnie w celu, żeby się wygadać o tych staraniach, dolegliwościach itp. Później z czasem jak już bardziej się poznamy to te rozmowy będą na luzie, a tak na początku ciężko sie otworzyć i pisać o swoich rozterkach życia codziennego.
Dokładnie! :-)

reklama
Tak, masz rację, ale niektóre dziewczyny w tym i ja, są nowe na forum i jesli wchodzą na takie forum to właśnie w celu, żeby się wygadać o tych staraniach, dolegliwościach itp. Później z czasem jak już bardziej się poznamy to te rozmowy będą na luzie, a tak na początku ciężko sie otworzyć i pisać o swoich rozterkach życia codziennego.
wiesz jesli chcesz cos wiedziec to pytaj, bo sa tu dziewczyny, ktore naprawde duzo przeszly, ktore znaja sie na lekach, popytaj, moze ktoras mieszka blisko Cb, niedawno tu se laski lekarzy proponowaly, bo mieszkaly blisko, taka pomoc jest bezcenna, ale inne tematy tez sa wazne, mozna sie posmiac lub wzruszyc do lez czytajac niektore wpisy i zaraz smutek mija i jest nowa sila do walki, wiem co mowie, ja bez BB bym na leb dostala, mamy z kilkoma laskami od ponad roku watek zamkniety i mamy kontakt priv poza fejsem i wiem, ze one zawsze mi pomoga i na to polega

co macie na obiad? ja kotlety z kuraka, brokul i frytki, tylko musze sie za ten obiad wziac ehhhh, poki co wstawilam druga pralke recznikow

Ja dziś mam wolne, nie robię obiadu ;) Nie chce mi się, mąż na polowaniu, to tam coś zje, a ja to jakoś ostatnio nie mam apetytu...

Ja osobiście uważam, iż każda niech sie wygada na temat, który ja dręczy a nie ze sie bedzie obawiała jakikolwiek temat poruszyć bo, któraś dobitnie stwierdziła ze ma albo uważa ze ma byc inaczej :-) co nie wejdę to którejś nie pasuje poruszany temat... Zaczyna sie tu tworzyć momentami negatywna atmosfera. I niepotrzebnie.

Święta racja :)

Ja osobiście uważam, iż każda niech sie wygada na temat, który ja dręczy a nie ze sie bedzie obawiała jakikolwiek temat poruszyć bo, któraś dobitnie stwierdziła ze ma albo uważa ze ma byc inaczej :-) co nie wejdę to którejś nie pasuje poruszany temat... Zaczyna sie tu tworzyć momentami negatywna atmosfera. I niepotrzebnie.
ja bede poruszac inne tematy, bo trzeba zwazek rozwijac, kurcze co bedzie jak np nie bede mogla wejsc caly dzien, wejde po pracy i przeczytam 18 stron o kluciu, sluzie i bolu piersi, nie bedzie mi sie chcialo nawet tego czytac, bo bedzie maslo maslane...a milo by mi sie przeczytalo, ze dziecko ktorejs pierwszy krok zrobilo lub ma zabka...

ja bede poruszac inne tematy, bo trzeba zwazek rozwijac, kurcze co bedzie jak np nie bede mogla wejsc caly dzien, wejde po pracy i przeczytam 18 stron o kluciu, sluzie i bolu piersi, nie bedzie mi sie chcialo nawet tego czytac, bo bedzie maslo maslane...a milo by mi sie przeczytalo, ze dziecko ktorejs pierwszy krok zrobilo lub ma zabka...
O tym mowię, niech każda pisze o czym chce i o tym co ja trapi :-) bez zwracania komuś uwagi :-)

reklama
ej ej, przypomniec Tobie jak pisalysmy o mojej tesciowej, jak sama sie szczegolow domagalas, a bylas swieza na watku...sama sobie teraz przeczysz...oj to nie o to chodzi :angry: my musimy sie wspierac tak naprawde
ps jak sie czujesz? cos Cie boli inaczej niz zwykle przez ciaze?
Kochana chyba sie nie zrozumiałysmy, główny celem mojej "przemowy" było by każda poruszała dręczące ja tematy. Tyle i nic więcej :-) czy to o śluzie czy teściowej:-) wszystko jedno :-) po prostu Avik wpasowała częścią opisu w moje zdanie :-) pamiętajcie, ze uwielbiam Was wszystkie !! Z chęcią sie dowiem co u Was i w razie możliwości pomogę dobra rada na jakis problem :) co do ciazy, o ile w niej jestem:-) to cycki bolą :-) i czuje sie tam na dole jakaś tkliwa :-)

Do góry