reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Hej dziewczyny! Jednak jeszcze wczoraj lekko krwawiłam, dzisiaj będą plamienia brązowe i jutro spokój.
Ale miałam sen! Śniło mi się, że rodziłam i to dwa razy! Dziwne to było ale bardzo realne. Masakra jakaś. :D
Trochę tutaj ostatnio nie jestem na bieżąco więc wszystkim, które ujrzały dwie kreski gratuluję! Zostaje tylko potwierdzenie ciąży u ginekologa a tego życzę wam z całego serca! :*

reklama
A przed chwilą mówiłyście, żeby wyluzować, odpuścić, a nie się tylko nakręcać... To ja już nie wiem o co chodzi :p
walka 33 cykli o ciaze nie ma nic wspolnego z nakrecaniem... tylko tym, ze sie nie mozesz poddac, bo duzo juz przeszlas...ja pol roku walczylam o ciaze, ktora stracilam, potem rok i nic, musialam w maju przerwac starania i na wiosne mialam wrocic a wracam juz teraz, bo sie udalo nam nasze plany zrealizowac... to nie dziala tak, ze wejdziesz na forum i nagle zajdziesz...to nie dziala tak, ze jedna zaklulo i bach ciaza i inna zakluje a ciazy nie bedzie...po prostu badzmy tu i piszmy i o kluciu, bolu, jak i o wrednej tesciowej czy brzydkiej pogodzie, bo inaczej watek sie rozpie.rdoli :wściekła/y:

walka 33 cykli o ciaze nie ma nic wspolnego z nakrecaniem... tylko tym, ze sie nie mozesz poddac, bo duzo juz przeszlas...ja pol roku walczylam o ciaze, ktora stracilam, potem rok i nic, musialam w maju przerwac starania i na wiosne mialam wrocic a wracam juz teraz, bo sie udalo nam nasze plany zrealizowac... to nie dziala tak, ze wejdziesz na forum i nagle zajdziesz...to nie dziala tak, ze jedna zaklulo i bach ciaza i inna zakluje a ciazy nie bedzie...po prostu badzmy tu i piszmy i o kluciu, bolu, jak i o wrednej tesciowej czy brzydkiej pogodzie, bo inaczej watek sie rozpie.rdoli :wściekła/y:

Tak, masz rację, ale niektóre dziewczyny w tym i ja, są nowe na forum i jesli wchodzą na takie forum to właśnie w celu, żeby się wygadać o tych staraniach, dolegliwościach itp. Później z czasem jak już bardziej się poznamy to te rozmowy będą na luzie, a tak na początku ciężko sie otworzyć i pisać o swoich rozterkach życia codziennego.

reklama
Ja osobiście uważam, iż każda niech sie wygada na temat, który ja dręczy a nie ze sie bedzie obawiała jakikolwiek temat poruszyć bo, któraś dobitnie stwierdziła ze ma albo uważa ze ma byc inaczej :-) co nie wejdę to którejś nie pasuje poruszany temat... Zaczyna sie tu tworzyć momentami negatywna atmosfera. I niepotrzebnie.

Do góry