reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Kompaktowe 160 cm :/ nie no dramat. Z mężem masz rację, ciągle zapewnia że jestem piękna i nikt go tak nie pociąga jak ja, ale chyba wolałabym żeby powiedział że widzi że przytyłam. Kurczę po ciuchach nie widziałam że to aż tak, nigdy chuda nie byłam zawsze nosiłam między 38 a 42 i normalnie mieszczę się w stare ciuchy.
Może mój organizm myśli że nadal jest w ciąży i dlatego tyję? Nie no bzdura totalna ale sama już nie wiem
Kochana waga to rzecz, która zawsze możesz zmienić :-) należę sama do grubszych ale partner nie zarzuca mi żadnej nadwagi wręcz przeciwnie mam wrażenie, ze lubi moje kształty :-) może Ty sama jesteś typem kobitki ktora jest po prostu kształtna i ma figurę miła dla ludzkiego oka? Mam momenty, gdzie chciałabym był szczuplejsza ale na dłuższa metę to mi nie przeszkadza:-) nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem daj sobie czas i swojemu organizmowi ale przy wizycie u lekarza mysle ze warto o tym wspomnieć. I nie jedzenie, takie dłuższe głodzenie, sprawia ze organizm magazynuje pokarm :-) wiec może wróć do racjobalnej diety i popatrz jaki efekt wywołuje?

reklama
To jesteś szczupła szprycha :)
Woda może się zatrzymywać bo dość często bywam opuchniętą, no nie pozostaje nic innego jak restrykcyjna dieta i jakieś ćwiczenia. Dramat, jak można się tak zapuścić
Ja zazwyczaj w zimie tyje bo mniej die ruszam siedze w domu i mniej warzyw jemy bo nie smakuja tak dobrze jak latem. Na wiosne az do jesieni spacery z dzieckiem do pracy na rowerze wiec jest zawsze lepiej.
Przed ciaza powinno sie schudnac. Ja juz sie boje wizyty u gina bo bedzie stawanie na wadze i pewnie nie bedzie zachwycony.

to jesli tyle kg wiecej, to moze to jednak zatrzymana woda.. a sluchaj, moze tak w ogole to waga szwankuje??

ciesz sie ze twoj mąż tak pieknie ci mowi!! ja bym marzyla o tym, zeby moj mi tak powiedzial.. ale chyba nigdy sie nie doczekam..

Oooo to może być dobry pomysł że waga jest popsuta ale tak dobrze to nie jest, może zakłamywać o jakiś kilogram ale nie więcej.
Muszę się ogarnąć, w ogóle to mało piję może dlatego.

A ja juz zglupialam. Proszę o pomoc dziewczynki ..
1 stycznia brązowe plamienie
2 stycznia do południa brązowe plamienie. Potem delikatny okres.
Następnie 2 dni kolejne lalo sie juz ciurkiem.
Wczoraj plamienie i bol podbrzusza i jajnika na owu.
Dzisiaj brązowe plamienie . Bol nadal i uwaga ... Test owu przed chwila pozytywny ! Nic nie rozumiem .... Jesli mam teraz owu a raczej od wczoraj to cykl na starania juz stracony ? Nie wiem jak można miec dni plodne podczas okresu ? Bo to chyba jeszcze okres ...? Wybaczcie za ewentualne bledy ale młody okupuje laptopa i ciskam na Tel.

A ja juz zglupialam. Proszę o pomoc dziewczynki ..
1 stycznia brązowe plamienie
2 stycznia do południa brązowe plamienie. Potem delikatny okres.
Następnie 2 dni kolejne lalo sie juz ciurkiem.
Wczoraj plamienie i bol podbrzusza i jajnika na owu.
Dzisiaj brązowe plamienie . Bol nadal i uwaga ... Test owu przed chwila pozytywny ! Nic nie rozumiem .... Jesli mam teraz owu a raczej od wczoraj to cykl na starania juz stracony ? Nie wiem jak można miec dni plodne podczas okresu ? Bo to chyba jeszcze okres ...? Wybaczcie za ewentualne bledy ale młody okupuje laptopa i ciskam na Tel.
Mysle ze warto sie poseksic :-)

reklama
Kochana waga to rzecz, która zawsze możesz zmienić :-) należę sama do grubszych ale partner nie zarzuca mi żadnej nadwagi wręcz przeciwnie mam wrażenie, ze lubi moje kształty :-) może Ty sama jesteś typem kobitki ktora jest po prostu kształtna i ma figurę miła dla ludzkiego oka? Mam momenty, gdzie chciałabym był szczuplejsza ale na dłuższa metę to mi nie przeszkadza:-) nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem daj sobie czas i swojemu organizmowi ale przy wizycie u lekarza mysle ze warto o tym wspomnieć. I nie jedzenie, takie dłuższe głodzenie, sprawia ze organizm magazynuje pokarm :-) wiec może wróć do racjobalnej diety i popatrz jaki efekt wywołuje?

No właśnie, zawsze miałam kształtną pupę i biust dość spory, no żebra też mi nie sterczały, raczej byłam mięciutka ;) ale uważałam na to co jem, tzn nie żebym rezygnowała na zawsze z jakiś grzeszków ale raczej było to w rozsądnych ilościach i nadal jest ale rzeczywiście najlepiej wyglądałam gdy jadłam regularnie co 3-4 godzinki jakieś niewielkie posiłki. A teraz, rano piję kawę i o 15 zmuszam się żeby zjeść jakaś kanapkę i ok 18/19 taka obiadokolacja. Ogólnie to w dupie mam jak wyglądam i są naprawdę ważniejsze sprawy ale dzisiaj tak mnie to ruszyło aż mi się wyć chce.

Do góry