reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Nessi przytulanie nie zaszkodzi. Moze owu jest w innym jajniku. A czasami jest owu zaraz po @ zwlaszcza jak sa krotkie cykle.
Testy owu tez czasami nawet w ciazy wychodza pozytywne. Mi test owu w 12 dpo wyszedl kolejny raz pozytywny mimo ze wiem ze owu mialam wczesniej.
wlasnie juz gdzies czytalam, ze pozytywny test owu blisko @ moze swiadczyc o ciazy.. :)

reklama
oj, to koniecznie musisz wiecej pić. to dlatego tez organizm magazynuje wodę. i tak jak Karolina pisala, jak nie jesz regularnie, to odkłada na czarna godzine cokolwiek zjesz.

Generalnie to z zakresu dietetyki i żywienia to jestem nieźle obcykana i wszystkim dokoła mówię co warto i co powinni jeść by dobrze się czuć i wyglądać ale o sobie zapomniałam. Po stracie maleństwa w ogóle przestałam jeść ale co ja się nasłuchałam od mamy i męża. Najważniejsze dla nich było żebym jadła, to mają teraz prosiaka.

Ja kochane ćwiczyłam z p4p na YouTube. Fajne ćwiczenia, mój przyjaciel ważył prawie 100kg, a teraz 80 i nawet już dobrze wygląda jeśli chodzi o mięśnie. Ja niestety mam słomiany zapał i poćwiczę tydzień i koniec po prostu nie lubię ćwiczyć sama. ;)

Generalnie to z zakresu dietetyki i żywienia to jestem nieźle obcykana i wszystkim dokoła mówię co warto i co powinni jeść by dobrze się czuć i wyglądać ale o sobie zapomniałam. Po stracie maleństwa w ogóle przestałam jeść ale co ja się nasłuchałam od mamy i męża. Najważniejsze dla nich było żebym jadła, to mają teraz prosiaka.
no to teraz musisz skorzystac ze swoich rad :) i nawet jak nie jestes glodna, to zjedz normalnie sniadanie, lunchyk, obiad, kolację. i pij. zmus sie, jesli nie czujesz glodu. i wszystko zacznie wracac do normy. zrob to dla twojego przyszlego maleństwa!

hahah chyba nie jest ąz tak xle co? :)
a myślałas o cwiczeniach chodakowskiej albo lewandowskiej podobno daje efekty
p[rzynajmniej możesz załozyc szpilki a ja juz nie ...spodnie i buty(r.42-43) tylko w wybranych sklepach albo i wogóle...cycki C -chciałabym przytyć przynajmniej cycki by urosły

Taaak myślałam, jak byłam w ciąży i planowałam że po porodzie na pewno jakiś fitness będę odwiedzać. Życie niestety potoczyło się inaczej.

no to teraz musisz skorzystac ze swoich rad :) i nawet jak nie jestes glodna, to zjedz normalnie sniadanie, lunchyk, obiad, kolację. i pij. zmus sie, jesli nie czujesz glodu. i wszystko zacznie wracac do normy. zrob to dla twojego przyszlego maleństwa!

Zaraz rozpiszę sobie plan na przyszły tydzień i zacznę się ogarniać :)
To jest tak jakbym się obudziła po 4 miesiącach z jakiejś śpiączki i wszystko mnie dziwi i zastanawia jak do tego czy innego doszło.

reklama
Najgorszy był ten smutek mojego jak kreska sie nie pojawiła...:-( ale jak powiedziałam ze do okresu jeszcze sporo czasu i części dziewczynom dopiero po 2 tygodniach od terminu okresy sie kreska pojawia to troszkę poweselal:-)

Mój w to nie chce uwierzyć.

Hej Laski.
Śniegu napadało, idziemy zaraz na sanki z Krzysiem. W południe najcieplej to się wyjezdzi troszkę :)

Do góry