reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Nessi przytulanie nie zaszkodzi. Moze owu jest w innym jajniku. A czasami jest owu zaraz po @ zwlaszcza jak sa krotkie cykle.
Testy owu tez czasami nawet w ciazy wychodza pozytywne. Mi test owu w 12 dpo wyszedl kolejny raz pozytywny mimo ze wiem ze owu mialam wczesniej.

reklama
A ja juz zglupialam. Proszę o pomoc dziewczynki ..
1 stycznia brązowe plamienie
2 stycznia do południa brązowe plamienie. Potem delikatny okres.
Następnie 2 dni kolejne lalo sie juz ciurkiem.
Wczoraj plamienie i bol podbrzusza i jajnika na owu.
Dzisiaj brązowe plamienie . Bol nadal i uwaga ... Test owu przed chwila pozytywny ! Nic nie rozumiem .... Jesli mam teraz owu a raczej od wczoraj to cykl na starania juz stracony ? Nie wiem jak można miec dni plodne podczas okresu ? Bo to chyba jeszcze okres ...? Wybaczcie za ewentualne bledy ale młody okupuje laptopa i ciskam na Tel.

Sama już nie wiem, ja jak na razie po @ nie miałam dni płodnych czy owulacji, więc już we wszystko uwierzę, też w to że podczas okresu są dni płodne. Lepiej się poprzytulać ;)

zgaga.. no to szansa, że to ciążowo :) kiedy testy?
Dzisiaj 4dc czyli końcówka okresu. :)
Widzę, że piszecie o wzroście i wadze to ja mam 155 wzrostu i zaraz wskoczę na wagę, bo ostatnio przez pracę schudłam niestety... No i znowu 49,1kg a już ważyłam prawie 53kg... Ogólnie to przed ciążą w listopadzie 2014 ważyłam ledwo 40kg.
W końcu pada u mnie śnieg! Jest szansa na śnieżną kołderkę. :)

No właśnie, zawsze miałam kształtną pupę i biust dość spory, no żebra też mi nie sterczały, raczej byłam mięciutka ;) ale uważałam na to co jem, tzn nie żebym rezygnowała na zawsze z jakiś grzeszków ale raczej było to w rozsądnych ilościach i nadal jest ale rzeczywiście najlepiej wyglądałam gdy jadłam regularnie co 3-4 godzinki jakieś niewielkie posiłki. A teraz, rano piję kawę i o 15 zmuszam się żeby zjeść jakaś kanapkę i ok 18/19 taka obiadokolacja. Ogólnie to w dupie mam jak wyglądam i są naprawdę ważniejsze sprawy ale dzisiaj tak mnie to ruszyło aż mi się wyć chce.
Postaraj sie rozstawić posiłki na 3-4 tak jak wcześniej :-) ja tez jem w miarę zdrowo ale dlatego ze lubię !! Ale lubie tez czekoladę i to mój grzeszek :-)

Oooo to może być dobry pomysł że waga jest popsuta ale tak dobrze to nie jest, może zakłamywać o jakiś kilogram ale nie więcej.
Muszę się ogarnąć, w ogóle to mało piję może dlatego.
oj, to koniecznie musisz wiecej pić. to dlatego tez organizm magazynuje wodę. i tak jak Karolina pisala, jak nie jesz regularnie, to odkłada na czarna godzine cokolwiek zjesz.

Postaraj sie rozstawić posiłki na 3-4 tak jak wcześniej :-) ja tez jem w miarę zdrowo ale dlatego ze lubię !! Ale lubie tez czekoladę i to mój grzeszek :-)

No nic innego nie pozostaje, tylko muszę się zmusić bo po prostu nie mam apetytu, i jem dopiero jak rodzina wraca do domu, bo przecież wg nich to jak się nic nie je to dramat i rozpacz więc dla świętego spokoju cokolwiek zjadam. Ale nie wyszło mi to na dobre.

Proszę bardzo, możemy się zamienić. Nie wiem jak, coś wymyślę. Tylko się zastanów czy na pewno chcesz być grubą i niską paszteciarą? czyli mną
hahah chyba nie jest ąz tak xle co? :)
a myślałas o cwiczeniach chodakowskiej albo lewandowskiej podobno daje efekty
p[rzynajmniej możesz załozyc szpilki a ja juz nie ...spodnie i buty(r.42-43) tylko w wybranych sklepach albo i wogóle...cycki C -chciałabym przytyć przynajmniej cycki by urosły

reklama
A ja juz zglupialam. Proszę o pomoc dziewczynki ..
1 stycznia brązowe plamienie
2 stycznia do południa brązowe plamienie. Potem delikatny okres.
Następnie 2 dni kolejne lalo sie juz ciurkiem.
Wczoraj plamienie i bol podbrzusza i jajnika na owu.
Dzisiaj brązowe plamienie . Bol nadal i uwaga ... Test owu przed chwila pozytywny ! Nic nie rozumiem .... Jesli mam teraz owu a raczej od wczoraj to cykl na starania juz stracony ? Nie wiem jak można miec dni plodne podczas okresu ? Bo to chyba jeszcze okres ...? Wybaczcie za ewentualne bledy ale młody okupuje laptopa i ciskam na Tel.

to szybko ta owulacja.. ale juz czytalam o tym, ze ta faza przed owulacja moze byc na tyle krótka, ze jeszcze w trakcie plamienia/okresu moze być owulka.. nie czekaj, działaj dzisiaj i jutro z mężem! :)

Do góry