reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Czesc
Co tam u was dziewczynki ?
Widze ze testowalyscie. Przytulam wszystkie i czekam na kolejne testy ktore na pewno beda pozytywne ;)
Lenaka nie martw sie tym dla twojego mezczyzny na pewno jestes najpiekniejsza. Ja tez szczupla nie jestem i moj M zawsze mnie akceptowal mimo ze 7 lat temu mialam 20 kg mniej.
Niepokoj to mozesz czuc tylko tym ze 15 kg w 4 miesiace to troche duzo. Moze jakies hormony ci szaleja.
A ile masz wzrostu ? Tak z ciekawosci ?

reklama
Bertha - dzwonilam do labolatorium i do 9:30 pobieraja krew a 13 juz ma byc wynik.A jak wyjdzie ponizej 5 to znaczy na 100% brak ciąży czy jak to jest ?
ja bym tego tak nie interpretowala, bo zawsze moze byc tak, ze u ciebie implantacja dopiero teraz sie dzieje i jutro jeszcze nie bedzie odpowiedniej bety. takze jak bedzie <5, to jeszcze trzeba czekac na @.
Trzymam kciuki zebys zostala Wrzesniowka!! ekstra, ze tak szybko beda wyniki!

Mnie znowu męczy zgaga. :( Wczoraj zjadłam kopytka z okrasą i mnie wzięło tak, że aż bolał mnie przełyk dzisiaj to samo. :( Idę zagrzać mleko, może pomoże.
No i czekam na kuriera. Napisał mi, że wczoraj mieli awarię auta i dzisiaj będzie między 12-16, ciekawe czy dzisiaj dotrze...

Hej dziewczyny, dziś u mnie dzień fatalnych wiadomości :/
- dwa testy owulacyjne, wyniki negatywne
- śluz znikł
- weszłam na wagę po 4 miesiącach, wynik 84 kg... Ja się pytam ***** jak to możliwe? W cztery miesiące prawie 15 kg??? No owszem widziałam, że troszkę przytyłam ale nie aż tyle. Jak to się stało, prawie w ogóle nie jem, tylko tyle żeby się rodzina nie czepiała i aż tyle przytyłam?
Boże jak ja się jutro rozbiorę, ciągle będę myślała o tych fałdach tłuszczu. Nie, ten wyjazd nie ma sensu.

hej, nic sie nie martw, facetowi nie powiesz, to nie bedzie sobie zdawal sprawy ze to az tyle. jak mu powiesz, to zacznie zauwazac :)
moj akurat jest spostrzegawczy i mi gada ze jestem za gruba - malo delikatny typ.. waze 68kg przy 165cm.

rzeczywiscie duzy skok wagi. mysle, ze to rzeczywiscie przez te przeboje ktore przeszlas ostatnio i złe samopoczucie.. moze tez woda ci sie w organizmie zatrzymuje..

ciesz sie z wyjazdu i nie mysl o niczym, nie nastawiaj sie, tylko potraktuj to jak odskocznie od normalnego zycia!!

witam Was!

byłam staraczka 2015 i niestety 12 cykli i nic.
mam nadzieję że w tym roku sie uda...
musze przyjąc inna startegie od 10-23 dc kochać się codziennie... mam obnizona płodnośc i nie wiem czy wogóle kiedys zajde a do tego mam chorobe genetyczna i jest 50% szans ze dziecko będzie zdrowe także nie jest kolorowo, jeżeli nie zajde do przyszłego roku to staramy sie o adopcję...

Czesc
Co tam u was dziewczynki ?
Widze ze testowalyscie. Przytulam wszystkie i czekam na kolejne testy ktore na pewno beda pozytywne ;)
Lenaka nie martw sie tym dla twojego mezczyzny na pewno jestes najpiekniejsza. Ja tez szczupla nie jestem i moj M zawsze mnie akceptowal mimo ze 7 lat temu mialam 20 kg mniej.
Niepokoj to mozesz czuc tylko tym ze 15 kg w 4 miesiace to troche duzo. Moze jakies hormony ci szaleja.
A ile masz wzrostu ? Tak z ciekawosci ?

Kompaktowe 160 cm :/ nie no dramat. Z mężem masz rację, ciągle zapewnia że jestem piękna i nikt go tak nie pociąga jak ja, ale chyba wolałabym żeby powiedział że widzi że przytyłam. Kurczę po ciuchach nie widziałam że to aż tak, nigdy chuda nie byłam zawsze nosiłam między 38 a 42 i normalnie mieszczę się w stare ciuchy.
Może mój organizm myśli że nadal jest w ciąży i dlatego tyję? Nie no bzdura totalna ale sama już nie wiem

Mnie znowu męczy zgaga. :( Wczoraj zjadłam kopytka z okrasą i mnie wzięło tak, że aż bolał mnie przełyk dzisiaj to samo. :( Idę zagrzać mleko, może pomoże.
No i czekam na kuriera. Napisał mi, że wczoraj mieli awarię auta i dzisiaj będzie między 12-16, ciekawe czy dzisiaj dotrze...
zgaga.. no to szansa, że to ciążowo :) kiedy testy?

Kompaktowe 160 cm :/ nie no dramat. Z mężem masz rację, ciągle zapewnia że jestem piękna i nikt go tak nie pociąga jak ja, ale chyba wolałabym żeby powiedział że widzi że przytyłam. Kurczę po ciuchach nie widziałam że to aż tak, nigdy chuda nie byłam zawsze nosiłam między 38 a 42 i normalnie mieszczę się w stare ciuchy.
Może mój organizm myśli że nadal jest w ciąży i dlatego tyję? Nie no bzdura totalna ale sama już nie wiem

to jesli tyle kg wiecej, to moze to jednak zatrzymana woda.. a sluchaj, moze tak w ogole to waga szwankuje??

ciesz sie ze twoj mąż tak pieknie ci mowi!! ja bym marzyla o tym, zeby moj mi tak powiedzial.. ale chyba nigdy sie nie doczekam..

hej, nic sie nie martw, facetowi nie powiesz, to nie bedzie sobie zdawal sprawy ze to az tyle. jak mu powiesz, to zacznie zauwazac :)
moj akurat jest spostrzegawczy i mi gada ze jestem za gruba - malo delikatny typ.. waze 68kg przy 165cm.

rzeczywiscie duzy skok wagi. mysle, ze to rzeczywiscie przez te przeboje ktore przeszlas ostatnio i złe samopoczucie.. moze tez woda ci sie w organizmie zatrzymuje..

ciesz sie z wyjazdu i nie mysl o niczym, nie nastawiaj sie, tylko potraktuj to jak odskocznie od normalnego zycia!!

To jesteś szczupła szprycha :)
Woda może się zatrzymywać bo dość często bywam opuchniętą, no nie pozostaje nic innego jak restrykcyjna dieta i jakieś ćwiczenia. Dramat, jak można się tak zapuścić

reklama
witam Was!

byłam staraczka 2015 i niestety 12 cykli i nic.
mam nadzieję że w tym roku sie uda...
musze przyjąc inna startegie od 10-23 dc kochać się codziennie... mam obnizona płodnośc i nie wiem czy wogóle kiedys zajde a do tego mam chorobe genetyczna i jest 50% szans ze dziecko będzie zdrowe także nie jest kolorowo, jeżeli nie zajde do przyszłego roku to staramy sie o adopcję...

Witaj trzymam mocno kciuki by się udało, najlepiej w pierwszym kwartale tego roku &&&&&&&&&

Do góry