Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Serio? Może chodziło im o czas od zapłodnienia do zagnieżdżenia?Ok, teraz wyczytałam, że zagnieżdżenie może trwać 7 dni .... zgłupiałam!
Zawsze trzeba mieć nadzieję. To samo do reszty dziewczyn. Spokojnie zaczekajcie na dzień spodziewane miesiączki. Po co się tak nakrecac :-*to nie o to chodzi, ze zaraz efekt musi byc, ja zaszlam w pierwsza utracona ciaze po pol roku, ptem rok i nic teraz wracam do staran i tez nie wiem kiedy mi sie uda
Zawsze trzeba mieć nadzieję. To samo do reszty dziewczyn. Spokojnie zaczekajcie na dzień spodziewane miesiączki. Po co się tak nakrecac :-*
My idziemy na spacer i do sklepu. U nas ładna pogoda, ciepło więc korzystamy :-)