reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
''Zagnieżdżanie się jaja płodowego w jamie macicy, zaczynające się 5-7 dnia od zapłodnienia i trwające ok 7 dni, polega na wnikaniu blastocysty do błony śluzowej ...." To by się zgadzało .... jakieś 7+7=14 ...

No ja cienia nie widzialam ale mialam prawo nie widziec przy Nadii zobaczylam dopiero w dniu spodziewanej @ wtedy bety nie robilam powtorzylam test za dwa dni i juz ta kreska przypominala kontrolna

Nessi - moze tak byc 7 + 7 a niektorym krecha wyjdzie 7+4 to zalezy wszystko od kobiety itd . owulacji.Jedna jest na wrzesniowkach to pisala ze 9 dni przed @ zobaczyla cienka kreske wiec wooow no i jest w ciazy

to nie o to chodzi, ze zaraz efekt musi byc, ja zaszlam w pierwsza utracona ciaze po pol roku, ptem rok i nic teraz wracam do staran i tez nie wiem kiedy mi sie uda
Zawsze trzeba mieć nadzieję. To samo do reszty dziewczyn. Spokojnie zaczekajcie na dzień spodziewane miesiączki. Po co się tak nakrecac :-*

My idziemy na spacer i do sklepu. U nas ładna pogoda, ciepło więc korzystamy :-)

Zawsze trzeba mieć nadzieję. To samo do reszty dziewczyn. Spokojnie zaczekajcie na dzień spodziewane miesiączki. Po co się tak nakrecac :-*

My idziemy na spacer i do sklepu. U nas ładna pogoda, ciepło więc korzystamy :-)

Wiesz co, mi chyba frajde robi to nakrecanie sie, proby wstrzymywania sie i bycia bardziej cierpliwym, skonczone fiaskiem ;) dodaje mi to pozytywnych emocji. a rozczarowanie jedna kreska nie jest dla mnie aż tak ciężkie (póki co). tzn czy bym czekala na dzien @ czy nie, to to rozczarowanie ma podobny poziom. testujac wczesniej tez sie do tego rozczarowania stopniowo przygotowuje, wiec moze to dlatego.
Ale każdy na pewno inaczej to przezywa.

Hej dziewczyny, dziś u mnie dzień fatalnych wiadomości :/
- dwa testy owulacyjne, wyniki negatywne
- śluz znikł
- weszłam na wagę po 4 miesiącach, wynik 84 kg... Ja się pytam ***** jak to możliwe? W cztery miesiące prawie 15 kg??? No owszem widziałam, że troszkę przytyłam ale nie aż tyle. Jak to się stało, prawie w ogóle nie jem, tylko tyle żeby się rodzina nie czepiała i aż tyle przytyłam?
Boże jak ja się jutro rozbiorę, ciągle będę myślała o tych fałdach tłuszczu. Nie, ten wyjazd nie ma sensu.

reklama
Do góry