reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Anik dokładnie ;-)

Ann89 my w czerwcu i lipcu też tak próbowaliśmy dla sprawdzenia i nic ale to były tylko pierwszy i drugi dzień płodny.
Ja też nie pracuje. Skończyłam współpracę z firmą w grudniu, ale my w Niemczech teraz mieszkamy więc nie mogłam już pracować w Krakowie.
Dajemy radę. Podszkole język i za trzy lata może pójdę na pół etatu to nam wystarczy, a nie chce żeby to się odbiło na czasie z dziećmi.

Emka a wiesz ze wcześniej tak tego nie widziałam. To się nasila od pół roku jak myślę o dziecku ;-)

Nie mam mocy żeby czytać o kłótniach, nie dziś. Dobranoc :-)

reklama
Loopolia 2 dniowe okresy? A od jak dawna je masz ? Bo moze to było zagnieżdżenie ? Kiedy robiłaś ostatnio test ?

Ann o widzisz :) hehe ja kiedyś miałam pms w owu Haha :)

Loopolia 2 dniowe okresy? A od jak dawna je masz ? Bo moze to było zagnieżdżenie ? Kiedy robiłaś ostatnio test ?

Ann o widzisz :) hehe ja kiedyś miałam pms w owu Haha :)

2 dniowe mam już jakieś 3-4 miesiące. Okresy zaczęły mi się skracać od tego poronienia. Przed wszystko było ok. Cykle 28 dniowe i 5 dni okresu. A od maja zaczęło się skracać. 4 dni..3...3,5...3 itd aż w końcu mam 2 dni. Ale jak to powiedziałam mojemu ginowi to jakby nie usłyszał w ogóle.

A co do aplikacji to tez mam. Kalendarzyk taki różowy.

O dziwo moja owulacja w tamtym miesiącu (wiem bo miałam monitorowana) wypadła późno 14 lub wcześnie 15 dnia cyklu bo byłam w 15 dc u gina i powiedział ze jestem w trakcie owulacji ze mogła się zacząć wczoraj albo dzisiaj...

Ten ginekolog niby najlepszy u nas w mieście ale sama już nie wiem... u chodzę prywatnie

2 dniowe mam już jakieś 3-4 miesiące. Okresy zaczęły mi się skracać od tego poronienia. Przed wszystko było ok. Cykle 28 dniowe i 5 dni okresu. A od maja zaczęło się skracać. 4 dni..3...3,5...3 itd aż w końcu mam 2 dni. Ale jak to powiedziałam mojemu ginowi to jakby nie usłyszał w ogóle.

A co do aplikacji to tez mam. Kalendarzyk taki różowy.

O dziwo moja owulacja w tamtym miesiącu (wiem bo miałam monitorowana) wypadła późno 14 lub wcześnie 15 dnia cyklu bo byłam w 15 dc u gina i powiedział ze jestem w trakcie owulacji ze mogła się zacząć wczoraj albo dzisiaj...

Ten ginekolog niby najlepszy u nas w mieście ale sama już nie wiem... u chodzę prywatnie
monitoring dobrze pokazuje wiec spokojnie, lekarz wie co robi

reklama
Dziewczynki lece sPac malo sie dzis udzielalam ale do 15 w pracy jakies Zakupki pozniej oczka mi sie przymknely kapiel i znow leze s loczeczku :)
Dobre nocy dla Was i trzymam kciuki za kolejne dwie krechy ;)

Do góry