Karolina93
Fanka BB :)
Wpisz w Google t time i tam masz wszystko opisane :-)Możesz napisać coś więcej o tej aplikacji?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wpisz w Google t time i tam masz wszystko opisane :-)Możesz napisać coś więcej o tej aplikacji?
A Ty kiedy masz okres dostać?Wiem nie robie ale chciałam znać wasza opinie. Teraz wcinam chipsy bo ochota na słone wiec zwykle zachcianki przed okresem:-)
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Chodzi o lady time ?
Raz na jakis czas można :-)Ale dziś miałam dietę. Zjadłam pizze a teraz chipsy :-)
Często przed okresem mam ochotę na słone. Wiec w tym przypadku za kilka dni dostane okresRaz na jakis czas można :-)
Już drugi raz pytałam kiedy masz dostać okres sorki:-)Raz na jakis czas można :-)
Spoczko a po za tym może byc tak ze na ciąże tez masz zachcianki na slone? Nie wiadomo:-)Już drugi raz pytałam kiedy masz dostać okres sorki:-)
Już sprawdziłam na internecie . Ona pokazuje mi tak samo jak lady time. Używam jej od 9miesiący i naprawdę się sprawdza:-)tylko coś ciąży nie widać ha ha haTa która dni płodne wylicza