Cześć dziewczyny nigdy nie udzielałam się na forum ale często czytałam, co tu się dzieje. My staramy się o dziecko od kwietnia 2015. Wtedy to zaszłam za pierwszym razem, jednak szczęście nie trwało długo i w początku 5 tygodnia poronilam.
Robiłam badania niby wszystko ok. Podejrzenie ze nie dochodzi do owulacji. Teraz jestem drugi cykl na clo i czekam do 11.01. Mam nadzieje ze wstretna @ nie przyjdzie chociaż objawów zero
Zapisałam się też do innego ginekologa bo mój zbagatelizowal to iż mój okres zaczął się skracać obecnie trwa 2 dni i cykle 26 dniowe. Nie jestem ginekologiem ale wydaje mi się ze coś jest nie tak.
Słyszalyście o dziewczynach które z 2 dniowa miesiaczka zaszły w ciaze?
Robiłam badania niby wszystko ok. Podejrzenie ze nie dochodzi do owulacji. Teraz jestem drugi cykl na clo i czekam do 11.01. Mam nadzieje ze wstretna @ nie przyjdzie chociaż objawów zero
Zapisałam się też do innego ginekologa bo mój zbagatelizowal to iż mój okres zaczął się skracać obecnie trwa 2 dni i cykle 26 dniowe. Nie jestem ginekologiem ale wydaje mi się ze coś jest nie tak.
Słyszalyście o dziewczynach które z 2 dniowa miesiaczka zaszły w ciaze?