kocham Cie wariatko!Fakt, słuszna uwagajutro robię testa! I pojutrze i pewnie popojutrze
Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kocham Cie wariatko!Fakt, słuszna uwagajutro robię testa! I pojutrze i pewnie popojutrze
Typowe na okres bolesność piersi ale nie taka ze sie dotknąć nie mogę czasem cos zaboli i tak od dwóch dni 3 -4razy dziennie mnie podbrzusze a to zaboli albo zakłujeNapewno nie. Ale w poniedziałk się okaże kto ma rację . A u ciebie jakieś inne objawy są?
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
I ja Ciebie!kocham Cie wariatko!
czyli moze problem z za krotka faza lutealna, czyli poziomem progesteronu. badalas moze?2 dniowe mam już jakieś 3-4 miesiące. Okresy zaczęły mi się skracać od tego poronienia. Przed wszystko było ok. Cykle 28 dniowe i 5 dni okresu. A od maja zaczęło się skracać. 4 dni..3...3,5...3 itd aż w końcu mam 2 dni. Ale jak to powiedziałam mojemu ginowi to jakby nie usłyszał w ogóle.
A co do aplikacji to tez mam. Kalendarzyk taki różowy.
O dziwo moja owulacja w tamtym miesiącu (wiem bo miałam monitorowana) wypadła późno 14 lub wcześnie 15 dnia cyklu bo byłam w 15 dc u gina i powiedział ze jestem w trakcie owulacji ze mogła się zacząć wczoraj albo dzisiaj...
Ten ginekolog niby najlepszy u nas w mieście ale sama już nie wiem... u chodzę prywatnie
ha!!!!!I ja Ciebie!
autopsja autosugestia a my glupiejemy heehWłaśnie .ja kiedyś miałam wszystkie objawy ciąży robiłam testy chyba z 3razy w trzech cyklach . Jak to nasz organIzm jest zdolny może pokazać wszystkie objawy jak tylko zaczynamy myśleć o ciąży:-). Jerzego skomplikowane co
ale masz cierpliwosc ze wytrzymasz do poniedzialku!!Napewno nie. Ale w poniedziałk się okaże kto ma rację . A u ciebie jakieś inne objawy są?
czesc loopolia! dobrze ze zmienilas gina, bagatelizujacym mowimy nie
kiedy testujesz?? wiesz kiedy mialas owu w tym cyklu, ktory dzisiaj dpo?
ja mam termin @ na 13.01, dzisiaj 8dpo. jutro bede testowac, choc wiem ze jeszcze marne szanse na cokolwiek. ale niecierpliwie sie
Badałam gdzieś mam wyniki jutro odkopie i wam napisze może coś poradzicie. gin powiedział mi po tych wynikach ze nie było owulacji i zapisał cloczyli moze problem z za krotka faza lutealna, czyli poziomem progesteronu. badalas moze?