reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Napewno nie. Ale w poniedziałk się okaże kto ma rację . A u ciebie jakieś inne objawy są?

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
W poniedziałek testujesz czy @ ma przyjść?
Tak w ogóle mój najdziwniejszy objaw jak zaszłam w kwietniu w ciaze to był taki dziwny ból zębów. .. tzn nie,one mnie nie bolaly ale czułam ze je mam hehe ;) i jeszcze ciągnięcie w pachwianch. Ale te żeby to masakra jakaś. .. a pisze o tym bo mam znowu to uczucie. Ale wmawiam sobie na pewno objawy jak to standardowo robie co miesiąc ☺:happy:

Cześć dziewczyny :) nigdy nie udzielałam się na forum ale często czytałam, co tu się dzieje. My staramy się o dziecko od kwietnia 2015. Wtedy to zaszłam za pierwszym razem, jednak szczęście nie trwało długo i w początku 5 tygodnia poronilam.
Robiłam badania niby wszystko ok. Podejrzenie ze nie dochodzi do owulacji. Teraz jestem drugi cykl na clo i czekam do 11.01. Mam nadzieje ze wstretna @ nie przyjdzie chociaż objawów zero
Zapisałam się też do innego ginekologa bo mój zbagatelizowal to iż mój okres zaczął się skracać obecnie trwa 2 dni i cykle 26 dniowe. Nie jestem ginekologiem ale wydaje mi się ze coś jest nie tak.
Słyszalyście o dziewczynach które z 2 dniowa miesiaczka zaszły w ciaze?
czesc loopolia! dobrze ze zmienilas gina, bagatelizujacym mowimy nie :)
kiedy testujesz?? wiesz kiedy mialas owu w tym cyklu, ktory dzisiaj dpo?
ja mam termin @ na 13.01, dzisiaj 8dpo. jutro bede testowac, choc wiem ze jeszcze marne szanse na cokolwiek. ale niecierpliwie sie :)

reklama
W poniedziałek testujesz czy @ ma przyjść?
Tak w ogóle mój najdziwniejszy objaw jak zaszłam w kwietniu w ciaze to był taki dziwny ból zębów. .. tzn nie,one mnie nie bolaly ale czułam ze je mam hehe ;) i jeszcze ciągnięcie w pachwianch. Ale te żeby to masakra jakaś. .. a pisze o tym bo mam znowu to uczucie. Ale wmawiam sobie na pewno objawy jak to standardowo robie co miesiąc ☺:happy:
Właśnie .ja kiedyś miałam wszystkie objawy ciąży robiłam testy chyba z 3razy w trzech cyklach . Jak to nasz organIzm jest zdolny może pokazać wszystkie objawy jak tylko zaczynamy myśleć o ciąży:-). Jerzego skomplikowane co

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Do góry