to nie o to chodzi, ze zaraz efekt musi byc, ja zaszlam w pierwsza utracona ciaze po pol roku, ptem rok i nic teraz wracam do staran i tez nie wiem kiedy mi sie udaTylko najgorsze jest w tym wszystkim to, że wiem kiedy była owulacja, działalismy przed, po i w trakcie a tu zero efektów
reklama
odpoczywaj teraz jak najwiecejDziewczynki lece sPac malo sie dzis udzielalam ale do 15 w pracy jakies Zakupki pozniej oczka mi sie przymknely kapiel i znow leze s loczeczku
Dobre nocy dla Was i trzymam kciuki za kolejne dwie krechy
Karolina93
Fanka BB :)
Fakt, słuszna uwagajutro robię testa! I pojutrze i pewnie popojutrzetej cierpliwa sie odezwala kiedy tero zapodajesz testa znow Gwiazdo?
Karolina93
Odpoczywaj :-)Dziewczynki lece sPac malo sie dzis udzielalam ale do 15 w pracy jakies Zakupki pozniej oczka mi sie przymknely kapiel i znow leze s loczeczku
Dobre nocy dla Was i trzymam kciuki za kolejne dwie krechy
Napewno nie. Ale w poniedziałk się okaże kto ma rację . A u ciebie jakieś inne objawy są?Cierpliwości może to jednak dwie kreseczki :-)
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Dobrej nocy:-)odpoczywaj teraz jak najwiecej
bertha
a testowalas juz? kiedy testujesz ponownie?? dzisiaj ktory dzien dpo?Wiem ale tyle czasu to jakoś nie wierzę. Ale :-)nie ukrywam myślę.
W poniedziałek testujesz czy @ ma przyjść?Napewno nie. Ale w poniedziałk się okaże kto ma rację . A u ciebie jakieś inne objawy są?
Tak w ogóle mój najdziwniejszy objaw jak zaszłam w kwietniu w ciaze to był taki dziwny ból zębów. .. tzn nie,one mnie nie bolaly ale czułam ze je mam hehe i jeszcze ciągnięcie w pachwianch. Ale te żeby to masakra jakaś. .. a pisze o tym bo mam znowu to uczucie. Ale wmawiam sobie na pewno objawy jak to standardowo robie co miesiąc ☺
bertha
czesc loopolia! dobrze ze zmienilas gina, bagatelizujacym mowimy nieCześć dziewczyny nigdy nie udzielałam się na forum ale często czytałam, co tu się dzieje. My staramy się o dziecko od kwietnia 2015. Wtedy to zaszłam za pierwszym razem, jednak szczęście nie trwało długo i w początku 5 tygodnia poronilam.
Robiłam badania niby wszystko ok. Podejrzenie ze nie dochodzi do owulacji. Teraz jestem drugi cykl na clo i czekam do 11.01. Mam nadzieje ze wstretna @ nie przyjdzie chociaż objawów zero
Zapisałam się też do innego ginekologa bo mój zbagatelizowal to iż mój okres zaczął się skracać obecnie trwa 2 dni i cykle 26 dniowe. Nie jestem ginekologiem ale wydaje mi się ze coś jest nie tak.
Słyszalyście o dziewczynach które z 2 dniowa miesiaczka zaszły w ciaze?
kiedy testujesz?? wiesz kiedy mialas owu w tym cyklu, ktory dzisiaj dpo?
ja mam termin @ na 13.01, dzisiaj 8dpo. jutro bede testowac, choc wiem ze jeszcze marne szanse na cokolwiek. ale niecierpliwie sie
reklama
Właśnie .ja kiedyś miałam wszystkie objawy ciąży robiłam testy chyba z 3razy w trzech cyklach . Jak to nasz organIzm jest zdolny może pokazać wszystkie objawy jak tylko zaczynamy myśleć o ciąży:-). Jerzego skomplikowane coW poniedziałek testujesz czy @ ma przyjść?
Tak w ogóle mój najdziwniejszy objaw jak zaszłam w kwietniu w ciaze to był taki dziwny ból zębów. .. tzn nie,one mnie nie bolaly ale czułam ze je mam hehe i jeszcze ciągnięcie w pachwianch. Ale te żeby to masakra jakaś. .. a pisze o tym bo mam znowu to uczucie. Ale wmawiam sobie na pewno objawy jak to standardowo robie co miesiąc ☺