reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Masz racje. Ja poprostu zawsze mam nadzieję do ostatniej chwili. :-)
Ja przez ten czas oczrkiwania na testowanie mialam cicha nadzieje zwlaszcza jeak mnie ten brzich tak specyficznir bolal ale jak zobavzylam tr plamy to takiego szoki dostalam i juz wiedzialam ze dupa z tego. Przez caly dzien jest skromnie nawet z @ ale jak wstane po nocy to horror. :(

No nic kupuje testy sprobuje zobaczyc moze cos pomoga

reklama
Mi tez płondne powinny wypasc około pierwszego ale zaczynam testowac juz dzis bo mi sie cos moglo poprzestawiac.

Mujer czerwiec super miesiąc :-) akurat w sierpniu można zabrać już dziecko na wakacje :-)

Też słyszałam że z drugim trudniej
Ja na teściowa też nie narzekam ale jeśli chodzi o wychowanie to mamy inne zdania na każdy temat
U nich w domu była 8 dzieci i nie robili urodzin. Ja miałam robione i moje dziecko też będzie miało

Ewix Współczuję

Claudia zrób test po, co Ci szkodzi? albo idź do gina tak jak radzi Sylwia Ja zawsze miałam 7 dni a teraz 2-3 dni i koniec

Sylwia. Zdrowka, wylecz się bo z takimi nie ma żartów. Masz rację o dobrego gina ciężko.

Angela trzymam kciuki

LISTA STARACZEK:

Ruda1991 @ 11-15.10
Enidka @ 27.08
Luska22 @ 27.08
Ankaka. @ 30.09
Apostrofa @ 02.09
Angela @ 29.09
Cytrynowa_ @ 3-4.09
Ewix @ 17.10
Aestima ???
Claudiaaudia @ 22.10?
Mujer @ 18.09
Mehle @ 12.10

OCZEKUJĄCE:

Karola1507
Zuzanna8704
Malami25
Sikulinda

Co tu zmienic? Przyznam szczerze ze malo siedze na kompie a na tel mi zle zmieniac :( no ale staram sie jak tylko moge

Ankaka ;-) jesteś niezastąpiona

Enidka, luska, apostrofa, a wy gdzie?

Cytrynowowa zrezygnowała ze starań

Ostatnia edycja:
A wiecie ile dziewczyn czyta a się nie udziela wogole?
Jak w wątku ciążowe przechodzilysmy na zamknięty nagle odezwalo się chyba z 20 dziewczyn żeby je też dodać bo one czytają na bieżąco :-)

Mehle nie piszesz rzadko

Wogole jak dołączyłem tutaj na forum to była chyba 5 strona a już 108 :-)

reklama
LISTA STARACZEK:

Ruda1991 @ 11-15.10
Enidka @ 27.08
Luska22 @ 27.08
Ankaka. @ 30.09
Apostrofa @ 02.09
Angela @ 29.09
Cytrynowa_ @ 3-4.09
Ewix @ 17.10
Aestima ???
Claudiaaudia @ 22.10?
Mujer @ 18.09
Mehle @ 12.10

OCZEKUJĄCE:

Karola1507
Zuzanna8704
Malami25
Sikulinda

Co tu zmienic? Przyznam szczerze ze malo siedze na kompie a na tel mi zle zmieniac :( no ale staram sie jak tylko moge

Ania ja 18.10

Do góry