reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

No to teraz juz sama nie wiem czy mam sie bac. :( nie mialam.nigdy takich rzeczy jak piszesz wiec nie wiem. Czytalam tylko ze jak jest blady kolor @ to brak zelaza. Ale wedlug badan jest ok zelazo.
I to wszystko masz na raz? Boze a skad ci sie to wzielo?

reklama
Niestety na raz miala mataki od czerwca ale zaden lekarz nie chcial mnie przyjac na nfz wiec powiedzialam sobie ze nie ma mowy nie zaplace tym dupkom i znalazlam wkoncu lekarke bardzo fajna ale dopiero teraz ;/ i nie wiadomo od czego podejrzewa zapalenie macicy i przez to sie zaczelo

Niestety na raz miala mataki od czerwca ale zaden lekarz nie chcial mnie przyjac na nfz wiec powiedzialam sobie ze nie ma mowy nie zaplace tym dupkom i znalazlam wkoncu lekarke bardzo fajna ale dopiero teraz ;/ i nie wiadomo od czego podejrzewa zapalenie macicy i przez to sie zaczelo

A to nie grozne jak tyle czasu nie leczone? Pewnie trudniej tez przez to zajsc w ciaze?
Ja mam super gin ale.chodze prywatnie bo tsk wole nie musze czekac w km kolejce. I to bylo wygodniejsze w ciazy bo zrezygnowalam po jednym razie jak poszlam na nfz do niego i brzuch juz mialam spory ciezko mi bylo i nikt mi nie ustapil miejsca i jeszcze kazda sie wpychala i sciemnialy ze krwawia. Ehh.

No najgorsze sa wizyty na nfz ja pamietam jak wyladowalam w szpitalu w 22 tc jak wymiotowalam krwia to kobitka w ciazy spojrzala sie na mnie ona wchodzi zebym sobie nie myslala nic. ehhh
napewno trudniej jest zajsc w ciaze bo infekcja i jajowody sa chore .

Ja teraz sprobuje z tymi testami owulacyjnymi bo taka kolezanka mi powiedziala ze czasem sa bezowulacyjne cykle. I ona dzieki tym testom zaszla . Ja mam nieregularne wiec zobaczymy czy dobrze mi wskaze owulacje wedy co ja mysle ze jest.
Teraz mialam na poczatku takie nadzieje ze sie uda tak jak z amelka za 3 razem no ale coz cos blokuje albo moja glowa albo cos innego albo jesscze nie czas

No najgorsze sa wizyty na nfz ja pamietam jak wyladowalam w szpitalu w 22 tc jak wymiotowalam krwia to kobitka w ciazy spojrzala sie na mnie ona wchodzi zebym sobie nie myslala nic. ehhh
napewno trudniej jest zajsc w ciaze bo infekcja i jajowody sa chore .

No to zycze ci kochana zebys jak najpredzej to swinstwo wyleczyla.

Claudia co szkodzi jutro rano test zrobić? Przecięta jak wyjdzie negatywny to cię tylko potwierdzi zeby iść do gina.

Claudia co szkodzi jutro rano test zrobić? Przecięta jak wyjdzie negatywny to cię tylko potwierdzi zeby iść do gina.

I tak ide go gina i tak bo mialam isc na cytologie i tak pogadac moze coa doradzi w sprawie starania.
No mam w domu zapasowy i nawet mialam mysl ze zrobie a co tam a potem mysle przeciez to nie ma sensu jak jest @ i to w terminie wedlug kalendarza.

reklama
I tak ide go gina i tak bo mialam isc na cytologie i tak pogadac moze coa doradzi w sprawie starania.
No mam w domu zapasowy i nawet mialam mysl ze zrobie a co tam a potem mysle przeciez to nie ma sensu jak jest @ i to w terminie wedlug kalendarza.

Masz racje. Ja poprostu zawsze mam nadzieję do ostatniej chwili. :-)

Do góry